KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  7. rész - War of the Worlds
Hol? The CW
Mikor? 2017. November 23. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: A harc folytatódik Jack megtalálásáért. Dean és Sam továbbra is Jacket keresik, Asmodeussal, aki forró nyomon van, miközben egy ismerős ellenségbe botlanak. Lucifer kiszabadul Michael fogságából és talál magának egy szövetségest.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

10x18 - The Book Of Damned képek és 10x19 ismertető

2015.04.04. 13:37, Kitti

Sziasztok!! Már meg is kaptuk az új epizódhoz (10x18) tartozó képeket. Igazán izgalmas résznek tűnik és mr várom Charlie visszatérését is. A képeket a Galériában tekinthetitek meg a kis képekre kattintva, összesen 9 db-ot kaptunk. Ha minden jól megy később még jövök, bár ez a mai nap elég sűrű lesz még, szóval meglátom. 

Valamint megkaptuk a 19. epizód részletes ismertetőjét, ezt is elhoztam most nektek.

10x19 - The Werther Project:  Sam megtudja, hogy az Egyetemesek létre hoztak egy varázs dobozt, ami esetleg segíthetne Dean gyógyulásában. Azonban arra nincs felkészülve, hogy Magnus felállított egy halálos riasztó rendszert. Amikor Sam kinyitja a dobozt veszélybe sodorja a saját és Dean életét is.

   

Interjú Jim Beaverrel Bobby visszatéréséről

2015.04.03. 04:45, Kitti

Sziasztok! Kezdjük is a napot egy új interjúval, mely Jim Beaverrel készült Bobby visszatérésével kapcsolatban. Nézzük is az interjút. Saját fordítás!

- Milyen érzés volt, hogy visszahívtak az Odaátba?

- Nagyon örültem neki. Mindig örömmel térek vissza. Olyan mintha osztálytalálkozó lenne, csak itt mindenkit kedvelsz. Nagyszerű munkahely és nagyon jól éreztem magam.

Bobby nagyon szórakoztató karakter. Mindig nagy tapasztalatot jelent a visszatérés számomra, ezért örömmel tértem vissza. Nagyon szórakoztató ismét a barátaiddal dolgozni. Nagyon szívmelengető és érzelmes, amikor visszatérek. Csodálatos volt.

- Mióta Bobby meghalt azóta szellemként térhettél vissza, vagy Sam tudatalattijában. Ez alkalommal mi hozta vissza Bobbyt?

- Ez alkalommal nem Sam tudatalattijában jelenek meg, valósabb dolgok jönnek. Ez a valódi Bobby lesz. Bobby mindig is ott volt Sam és Dean számára a nehéz időkben és amikor már nem volt kihez fordulniuk. Mindig is számíthattak rá. És most hogy már elment, még most is számíthatnak rá.

Samnek és Castielnek egy kis segítségre van szüksége a Menny működésével kapcsolatban, és ki is lehetne jobb segítség számukra, mint az az ember, aki ott van és megbíznak benne. Egy kicsit bonyolult lesz. Dehát nem is lenne Odaát, ha minden olyan simán menne.

Úgy gondolom a rajongók nagyon élvezni fogják ezt a kalandot és azt, hogy bobby és Castiel együtt dolgoznak. Nagyon szórakoztató volt. És persze az is szórakoztató volt a számomra, hogy végre kiderült milyen is a Menny Bobby számára. Nem az amire számítottam, de az, amire számítanom kellett volna. Azt hiszem a rajongók is meglepődnek majd egy kicsit, de aztán persze rájönnek, hogy "Igen, igen, ez a természetes."

- Tudja Bobby, hogy mi történik a fiúkkal? Figyel rájuk fentről?

- Azt hiszem Bobby már külön létezik. Ez nem olyan, hogy van egy rés, ahol szabadon tekinthet a Földre,de persze amikor Sam és Castiel felveszik vele a kapcsolatot, akkor el kell neki árulniuk. De úgy gondolom, hogy nem is lenne a Menny, ha Bobby látná azt a sok problémát, amivel a fiúknak szembe kell nézniük. Szerintem jó dolog, hogy Bobbynak nincs külön távcsöve a Földre.

folyt köv.

FORRÁS: buddytv.com

10x18 - The Book Of Damned Promó és új forgatási képek

2015.04.02. 15:16, Kitti

 

Sziasztok!! Már nagyon várom, hogy megnézhessem a tegnapi epizódot, este felé sort is kerítek rá. A 18. epizóddal kapcsolatosan pedig már meg is jelent az új promóciós videó, amit elhozok most nektek. 

Valamint Jared a Facebookon osztott meg velünk 2 új képet, mely a forgatásokon készült. Az egyik képen a mostani teljes stáb látható, a másik képen pedig azok az emberek, akik már az első évad óta ott vannak és dolgoznak a sorozaton. Jelenleg a 10. évad utolsó epizódját forgatják a fiúk. A  képeket nagyobb méretben megtekinthetitek a Galériában a képekre kattintva.

Új panelvideók

2015.04.01. 21:02, Kitti

Már itt is vagyok, és hozom végre a Seattle Con-on készült felvételeket. Amint lesz időm megnézem a videót, remélem a hétvégén sikerül sort kerítenem rá és akkor írok róla egy kis összefoglalót is. Egy picit belenéztem, a fiúk nagyon viccesek ismét, jó őket a színpadon látni. Jó szórakozást a videóhoz!

10x17- Inside Man Sneak Peek 2.

2015.04.01. 07:33, Kitti

Sziasztok!! Tudom tegnapra még videókat ígértem, de eléggé sűrű napom lett, így azokat ma, este felé fogom elhozni nektek. Most pedig itt egy pár új jelenet a következő epizódból. Láthatjuk Bobby visszatérését, valamint Dean és Rowena találkozását is. Nagyon izgalmas epizódra készülhetünk.

10x17- Inside Man Sneak Peek

2015.03.31. 15:35, Kitti

Sziasztok!! Kaptunk is gyorsan egy másfél perces videót a következő epizódból. A 17. rész holnap kerül adásba Amerikában, már nagyon várjuk, hiszen erről az epizódról eddig nem sok információt kaptunk.

Később pedig még jövök, hiszen van pár új videó, amit szeretnék nektek megmutatni a fiúkról.

Modulok: Érdekességek

2015.03.30. 11:23, Kitti

Sziasztok! Tegnap és ma is a modulokon dolgoztunk a háttérben. Az Érdekességek menüponton belül elkészült 2 új modul is, olyanok mint a Sok-Sok érdekes tény az Odaátról és a Jensen Ackles mint énekes modul is megtekintéésekre vár. Hamarosan tovább fog bővülni ez a részleg. Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

ÉRDEKESSÉGEK