KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  7. rész - War of the Worlds
Hol? The CW
Mikor? 2017. November 23. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: A harc folytatódik Jack megtalálásáért. Dean és Sam továbbra is Jacket keresik, Asmodeussal, aki forró nyomon van, miközben egy ismerős ellenségbe botlanak. Lucifer kiszabadul Michael fogságából és talál magának egy szövetségest.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Epizód Magazin: Jared Padalecki

2015.03.19. 20:01, Kitti

Sziasztok! Az Epizód magazinban megjelent egy cikk Jared Padaleckivel kapcsolatban, amelyet Darla volt olyan kedves és begépelt nekünk. Köszönjük neki! Íme a cikk:

Jared Padalecki: Komoly depresszióval küzdöttem! 

Az Odaát, valamint a Szívek szállodája című sorozatok sztárja tizenéves kora óta reflektorfényben éli az életét. Jared az évek során számos dolgot megosztott a nagyközönséggel - általában örömteli híreket. Arról azonban soha nem beszélt, hogy bizony az ő életében is akadtak nehéz időszakok.. „Régóta részt veszek olyan kezdeményezésekben, amik mentális betegségekkel, függőségekkel küzdő, vagy öngyilkossági kísérletet elkövető emberek rehabilitációját segíti - mesélte a napokban egy interjúban Jared. - Korábban nekem is voltak problémáim. Komoly depresszióval küzdöttem, és lehet, az erre utaló jeleket néhányan észre is vették. Hét esztendővel ezelőtt, amikor az Odaát harmadik szériáján dolgoztunk, az egyik epizód felvétele után visszamentem a lakókocsimba. Úgy éreztem, hogy hirtelen minden megváltozott. Valami egész egyszerűen eltört bennem - mesélte Jared. - Hívtak hozzám egy orvost. Fél, vagy háromnegyed órán át beszélgettem vele. Ő a következőket mondta: > Ez valószínüleg depresszió. Felírok neked egy gyógyszert, néhány napra leáll a forgatás, te pedig pihensz egy kicsit.. < " - árulta el a színész, aki azt állítja, semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakinek az övéhez hasonló problémái vannak.

Nem érti, hogyan lett beteg Jared azt mondja, a mai napig nem érti, hogyan válhatott depresszióssá. „Huszonöt voltam, egy népszerű tévésorozat főszereplője. Csak szeretetet kaptam. Rengeteg barátom, rajongóm vett körül, imádtam a munkámat. És egyszer csak azt érzem, hogy valami még sincs rendben.." - mondta a színész.

FORRÁS: Epizód Magazin

10. évados hírek

2015.03.18. 20:01, Kitti

Sziasztok! Ma az enstarz.com weboldalon megjelent egy cikk az Odaáttal kapcsolatban, mivel a sorozat ma tér vissza Amerikában. Saját fordítás!

A 10. évad 20. epizódjának (Angel Heart) forgatásai Kedden értek véget, és most át is ugrottak a 22. epizódra, a "The Prisoner"-re. Andrew Dabb írta a forgatókönyvet az utolsó előtti epizódhoz. Ahogy azt már megszokhattuk a Supernatural epizódoktól most is nagyon izgalmas évadzáró epizódokra kell készülni.

"A fenébe! Dicsőség Andrew Dabbnak, igazán pokoli epizód lett." - írta Jason Fisher produkciós koordinátor Március elején. "Jegyezzétek be a naptáraitokba Május 13-t és készüljetek fel egy igazán kalandos utazásra."

Szerdán este az Odaát visszatér a televízió nézők képernyőjére, a jövőhéten a Paint It Black, majd az Inside Man, a Book Of The Damned, a The Wether Project, az Angel Heart, a Dark Dynasty, majd a The Prisoner vezet az utolsó epizódhoz a My Brother's Keeperhez.

Ha a rajongók azt gondolták, hogy a 9. évad után volt nehéz a várakozás, akkor készüljenek fel, hogy most még nehezebb lesz. 

"Most olvastam el a  finálét." - mondta Fisher Februárban. "Bizseregtem közben... Eddig még semmit nem láttatok."

Hamarosan mi is meg fogjuk látni, hogy miről is szól az utolsó epizód, addig is izgatottan várjuk a 15. epizódot, Szerda este a The CW csatornán.

FORRÁS: enstarz.com

10x15 - The Things They Carried Sneak Peek

2015.03.17. 12:53, Kitti

Kaptunk egy két perces videót a következő epizódból, vagyis a 15. részből, amely holnap kerül adásba Amerikában. A videóban láthatjuk amint a fiúk összefutnak Cole-al, aki csatlakozik hozzájuk, hiszen most egy jó barátjáról van szó. Elég hosszú szünet volt, ideje most már a folytatásnak, izgatottan várjuk a következő epizódot.

Jensen Ackles énekel

2015.03.17. 04:38, Kitti

Jó reggelt mindenkinek! Indítjuk is gyorsan a napot, méghozzá egy olyan videóval, amin Jensen énekel nekünk. Nem tudtam, hogy ennyire jó hangja van és ilyen jól tud énekelni. Érdemes megnézni a videót. A felvétel egyébként  a 2015-ös Supernatural Vegas Con-on készült.

Holnap pedig végre visszatér a sorozat, már nagyon várom az új részeket, igazán érdekesek lesznek. Később pedig még jövünk néhány érdekességgel.

People magazin interjú Jared Padaleckivel PART 2.

2015.03.16. 13:44, Kitti

Sziasztok! Pár nappal ezelőtt elkezdtem egy interjú fordítást Jared Padaleckivel, ezt szeretném ma folytatni nektek. Nézzük, hogy milyen érdekességeket mesél el nekünk az Odaáttal kapcsolatban.

- Ez az évad leginkább Dean útjáról árul el nekünk sokat. De mi a helyzet Sammel? Készen áll, hogy más élete legyen, vagy vadász marad mindig?

- Szerintem mindig vadász marad. Mindig láthatjuk, hogy ha Dean vagy Sam más életet akarnak kezdeni, valami mindig vissza húzza őket. A Winchester testvérek természetüknél fogva segítőkészek és nem hiszem, hogy képesek lennének arra, hogy nyugodtan hátra dőljenek és nézzék, ahogy az emberek megsérülnek és a világ rossz hely lesz.

Amikor Sam karakterét alakítom, arról beszél, hogy a kutatásokat szereti leginkább és úgy érzi, hogy így is sokat tud segíteni. Legalábbis a jelenlegi helyzetben... ha Samnek úton kell lennie, hogy megmentsen valakit, akkor azt teszi. Addig pedig nagyon jól érzi magát az Egyetemesek könyvtárában.

- Ti fiúk arról vagytok híresek, hogy egymást kínozzátok a forgatásokon. Ackles rendezett egy epizódot ebben az évadban. Megtettél mindent, hogy lerombold ezt a dolgot és megnevettesd őt?

- (Nevet) Igazából igen. Mindig megpróbálom őt megnevettetni. Elég szórakoztató.  És egyre jobb vagyok benne, most pedig viszonozza ezt a szívességet.

- A héten volt Ackles születésnapja - megajándékoztad őt azzal a pólóval, amin a te arcodat láthatjuk?

- Még nem! De elhiheted, hogy ezt fogja kapni. Ami vicces, hogy már nagyon régóta ismerjük egymást... amikor Austinból Vancouverbe repültünk, valamit néztem az IPad-on és szerettem volna, ha ő is hallgatja, így oda adtam neki a fejhallgatót. Amikor befejeztük azt mondta. 'Ezek remek fejhallgatók! Ez legyen a szülinapi ajándékom. Vedd meg ezeket.' És azt mondtam, rendben. Vettem neki egyet és már alig várom, hogy oda adjam.

- Ez olyan mint amikor én beszélgetek a férjemmel...

- (Nevet)  Azt mondtam: 'Rendben haver. Veszek neked  és ott hagyom az öltöző kocsidban.' Igazából sokkal több mindent veszünk egymás gyerekeinek mint egymásnak.

FORRÁS: people.com

10x16 - Paint It Black Epizódképek

2015.03.15. 10:54, Kitti

Sziasztok! Megérkeztek a 16. rész epizódképei. Nem tudom, hogy miért adták őket ide ilyen korán, hiszen még csak a 15. epizódot láthatjuk majd Szerdán, de nem baj itt vannak ezek a képek is. A minőségük elég jó, a többi képet a Galériában tekinthetitek meg nagyobb méretben a képekre kattintva.

   

10x15 Sneak Peek

2015.03.14. 21:16, Kitti

Aki már nehezen bírja a folytatás nélkül, annak itt egy rövid jelenet a 15. részből. A videó alapján ismét egy érdekes epizódra számíthatunk majd. A címben azt írják, hogy a 16. részből van a promó, a TVLine weboldalán viszont a 15. részt említik, szerintem a videó is jobban passzol a következő epizódhoz.

Dean talál egy új ügyet, amin szerinte érdemes lenne dolgozni, Sam azonban nem biztos a dologban és nem valamit titkol előle.