KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

People Magazin interjú Jensen Acklessel

2015.05.07. 18:00, Kitti

Sziasztok!! A people.com weboldalon megjelent egy új interjú, mely Jensen Acklessel készült a sorozat évadzáró epizódjáról és természetesen a pólós kampánnyal kapcsolatosan. Az interjút több részletben fogjuk lefordítani. Jó szórakozást mindenkinek!

Az 'Always Keep Fighting' kampánnyal Jared Padalecki pénzt gyűjtött a To Write Love on Her Arms nevű non-profit szervezetnek, akik a depresszióval küzdőknek segítenek. Azonban leginkább az hívta fel erre a problémára a figyelmét, hogy egy közeli barátja nem olyan rég öngyilkosságot követett el.

A Supernatural rajongói táborának köszönhetően, ami egyre nagyobb lesz, annak ellenére, hogy a sorozat már a 10. évadnál jár, a pólós kampány hatalmas sikert aratott. 

Most pedig Padalecki összefogott Jensen Acklessel és közösen létrehoztak egy alapot. "junior version of foundation", ahogy Jensen fogalmazott. Ackles elárulta a Peoplenek, hogy különböző ügyeket szeretnének támogatni, mint például segíteni azoknak, akik mentális betegségben szenvednek, hangulat zavarokkal közdenek és számos más problémával.

Ackles elárulja nekünk, hogy miért csatlakozott a kampányhoz és elárulja hogyan is segített Padaleckinek, amikor a 'sötét útra' tért a 3. évad forgatása során. Ackles megosztotta velünk, hogy neki is kellett ezekkel a problémákkal foglalkoznia, és elárulta, hogy nem csak az a fontos, hogy valaki melletted legyen valaki az életben és meghallgasson, hanem amikor a dolgok sötétebbek lesznek, akkor szükség van bátorságra is, hogy merjünk segítséget kérni.

ezek az események egy kicsit most bele illenek a Supernatural cselekményvonalába, hiszen karaktere Dean épp Cain pecsétjével küzd, nincs gyógymód és talán örökre átveszi majd az irányítást. (Igen, ne aggódjatok, erről is beszélgettünk vele, hogy mi is lesz a legidősebb Winchester testvérrel.)

- Most, hogy a pólós kampány véget ért, milyen szerepetek lesz, neked és Padaleckinek ebben a közös vállalkozásban?

- A pólók szuperül indultak. Láthattuk, hogy a rajongók milyen csodálatosak is, amikor van egy ügy, ami mögött kiállhatnak, még akkor is, ha csak pólókról van szó rajtuk két csúnya emberrel. Tény, hogy most megmutatták és támogatták azt amit csinálunk, ezért arra gondoltunk: Miért ne használjuk fel ezt a hatalmas erőt, amit a rajongók összegyűjtenek és használjuk fel úgy, ahogyan Misha is tette a Random Acts kampányban? Nagyon sok életet megváltoztattunk mióta ezt csináljuk és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptunk, hihetetlen történeteket hallottunk, és ez igazán inspirált bennünket arra, hogy megnézzük milyen messzire is ér el a Supernatural rajongók taborának keze.

folyt köv.

FORRÁS: people.com

Új jelenet és Jeremy Carver összegzése

2015.05.06. 14:08, Kitti

Sziasztok!! Már hozok is nektek egy új jelenetet a következő, vagyis a mai epizódból, melyben Sam Charlie segítségét kéri a könyv megfejtésével kapcsolatosan. Valamint elhozom nektek Jeremy Carver összegzését is, szintén a Dark Dynasty című epizóddal kapcsolatosan. Jeremy elárulja nekünk, hogy ebben az epizódban Dean most már még rosszabbul fogja magát érezni, Sam pedig egyre elkötelezettebben próbál segíteni testvérének. Közeledik a finálé, azt hiszem izgalmas epizódokra számíthatunk.

Modulbővítés: Supernatural Könyvek

2015.05.05. 04:22, Kitti

Sziasztok!! Már érkezem is, egy kis modulbővítéssel. A Supernatural könyvek modulon belül felkerült 4 könyv ismertetője és természetesen a hozzá tartozó kép is. Nagyon érdekesek lehetnek ezek a könyvek, jó lenne őket elolvasni. Az egyiket már be is szereztem, remélem hamarosan sikerül elolvasnom, és akkor írok róla egy kis összefoglalót is nektek. Addig is, remélem mindenkinek tetszeni fog a modul. Jó szórakozást!

SUPERNATURAL KÖNYVEK

EW cikk: Jensen Ackles

2015.05.04. 04:01, Kitti

Sziasztok!! Ahogy azt már tegnap említettem az ew.com oldalon is megjelent egy új cikk, melyen Jensen Ackles nyilatkozik nekünk és elárul pár dolgot az elkövetkezendő epizódokkal és dean karakterével kapcsolatban. Kezdjük is! Jó szórakozást mindenkinek!

Az Odaátból ismert Dean Winchesternek nagyon sok élet-halál döntést kellett már meghoznia, de az hogy beengedte a pecsétet élete legrosszabb döntése volt. Az előző évad végén a pecsét egy kegyetlen démonná változtatta, most pedig kezd lassan visszatérni ahhoz a formájához. 

"Ha visszatérünk az évad elejére, akkor láthatjuk, akkor láthatjuk, hogy démon Dean egy igazán nem törődöm viselkedésű démon volt - nem volt benne sem harag, sem bármi más. Nem voltak érzelmek. Csak nem érdekelte." - árulta el Jensen az EW-nek. "Ha észre vetted Dean kezd egy kicsit vissza térni ugyanahhoz a viselkedéshez. Szerettem volna egy kicsit ezt is belevinni, hogy megmutassam, ha a dolgok rosszra fordulnak, akkor ez a viselkedés sokkal sötétebb, sokkal mélyebb lesz, mint amit megjósoltak."

De Dean még nem ment el teljesen. Ugyanúgy viccelődik, de ahogy Ackles elárulta: "Ez csak álca."

"Ha szeretnénk őt pszichoanalizálni, akkor rájöhetünk, hogy elrejti azt, ami legbelül van és a legjobb módja annak, hogy ezt megtegye, az az, ha boldognak mutatja magát." - mondta Ackles, majd hozzátette "Vagy csak annyira boldognak és vidámnak, amennyire Dean az tud lenni." 

És természetesen Deannek adódik egy kis lehetőség arra, hogy boldog és vidám legyen a mostani epizódban, köszönhetően Castiel 'majdnem' lányának, Clairenek. Habár Clair és Dean előző találkozása nem végződött a legjobban, Ackles elárulta nekünk, hogy most más lesz a helyzet. 

"Dean nem igazán tolerálja a mai tiniket." - mesélte Ackles nevetve. "Most viszont határozottan állíthatom, hogy sokkal jobb vége lesz mint legutóbb. Azt hiszem láttam már ilyet valahol, a nagyon vonakodó kapcsolat, ami végül úgy alakul, hogy mindenki elégedett lesz és összehozza őket az élet."

Így láthatjuk, hogy az eheti epizód inkább Clair és Castiel kapcsolatával foglalkozik majd. De amint azt a rajongók tudják Sam már elkezdett önállóan dolgozni a pecsét gyógymódján. És amint Dean tudomást szerez erről a tervről nem igazán örül majd neki, árulta el Ackles.

"Nem arról van szó, hogy nem szeretné, ha a testvére segítene neki. Tudja, ha a testvére továbbra is segíteni akar majd neki, akkor az élete veszélybe kerülhet." - folytatta a színész. "És talán nem csak az ő élete. Talán mások élete is. És látni fogjuk a következményeit annak, hogy Dean miért is lesz annyira mérges, amikor megtudja, hogy Sam mit tervez a háta mögött. Dean félelme, hogy mi fog történni úgy tűnik valóra válik, és az nem lesz túl szerencsés szituáció."

FORRÁS: ew.com

Jared és Jensen kampányok

2015.05.03. 14:57, Kitti és Norbi

Ahogy említettem, ma még jelentkezem, méghozzá egy új modul jött létre, mely Jared és Jensen kampányait mutatja be egy picit részletesebben. Valamint videókat is megtaláltok ezekről a kampányokról, melyeket a fiúk készítettek.  Amennyiben a jövőben még lesz ilyen kampány, az szintén ebbe a modulba fog bekerülni. Szerintem nagyon rendes a fiúktól, hogy ilyen nagyszerű ügyeket támogatnak, úgy gondoltam érdemes róla modult készíteni. Remélem nektek is tetszeni fog. Jó szórakozást a modulhoz!

 

REPRESENT - JARED ÉS JENSEN KAMPÁNYOLNAK

Epizódismertetők

2015.05.03. 11:58, Kitti és Norbi

Sziasztok!! Már indítjuk is a napot két epizódismertetővel, ami a 22. és a 23. epizódhoz tartozik. A 23. epizód lesz az utolsó, vagyis a finálé. A beharangozások alapján igazán izgalmas fináléra készülhetünk.

Valamint később jelentkezem még, hiszen van egy új EW cikk Jensen Acklessel és készülőben van egy új modul is. Addig is jó szórakozást és kellemes Vasárnapot mindenkinek!

10x22 - The Prisoner:  Dean tombol. A Styne családdal kapcsolatban Dean úgy dönt a saját kezébe veszi a dolgok irányítását. Sam pedig próbál megbékélni a saját döntésével.
10x23 - My Brother's Keeper:  Dean sokkoló döntést hoz a pecséttel kapcsolatban, ami nem csak a saját, de testvére életét is megváltoztatja. Ezalatt Crowley és Rowena szemtől szembe kerülnek egymással, Castiel pedig ennek a közepén találja magát. 

Interjú Jensen Acklessel PART 2.

2015.05.02. 19:19, Kitti

Sziasztok!! Tudom egy picit későn jelentkezem,de most így alakult. Jared és Jensen tegnap feltettek egy videót, hogy meghosszabbítják a kampányt 1 nappal, ami azt jelenti, hogy még 6 órán keresztül rendelhetőek meg a pólók és pulóverek.

Most viszont már érkezik is a variety interjú folytatása, ezért nem is szaporítom tovább a szót. Jó szórakozást mindenkinek!

Az összefogás segítségével több mint 53 ezer pólót adtak el (eredetileg ezer volt a cél) és Jensen szerint: "Létrehoztunk egy alapot, ami még elég gyerekcipőben jár, és amikor a kampány véget ér, a pénz átérkezik, létrehozunk majd egy weboldalt, amin elmondjuk, hogy milyen szervezetek is kapták meg ezeket az összegeket és pontosan mire is használják majd ezt a pénzt. Ez csak egy módja volt annak, hogy összegyűjtsük ezt az erőt és energiát, amit a rajongók hoztak létre és terjesztik."

És amíg Ackles és Padalecki azon dolgozik, hogy jobbá tegyék ezt a világot a képernyőkön kívül, addig karaktereik elkötelezetten vívják az eddigi legnagyobb küldelmet, Ackles karaktere Dean próbál ellenállni Kain pecsétjének, egy szívós varázslatnak, mely lassan, de biztosan hatalmas károkat okoz az emberiségnek.

Ackles beszélt nekünk egy kicsit a Május 20-i fináléról: "Az igazi Dean 'divat' szerint - hiszen ez az ő választása volt - a jó öreg makacs Dean természetesen ezt is egyedül szeretné megoldani hiszen nem szeretné, hogy bárkinek baja essen. Egyedül akarja végig csinálni és úgy érzi, hogy meg tudja csinálni, de ez sajnos nem tart majd sokáig, mert nem tudja kezelni. Ez az a fajta erő, amit nem tud irányítani - ahogy azt láthattuk Cain eseténél is. A nagy csata során Cain és Dean között volt egy párbeszéd és Dean azt mondta neki: 'Kérlek mond, hogy meg tudod állítani.' és ő azt felelte: 'Soha nem tudok megállni.' Ez pedig csak egy jelzés volt Dean számára is, hogy ez nem olyan dolog, amit ő kezelni tud. Tehát most egy lassú hanyatlás van, túl szeretné élni." 

De Sam természetesen nem adja fel - a döntés, amit Ackles említett nagy hatással lesz, amikor Dean rájön, hogy milyen messzire megy el a testvére annak érdekében, hogy megszabadítsa őt a pecséttől. "Természetesen rá fog jönni, Dean kitalálja, hogy mi is folyik a háta mögött, konfliktusba keveredik Sammel, csak úgy, ahogy Dean képes rá." - mondta. "Ez olyan végső szál - Dean tudja, mégha arra is kényszeríti Samet, hogy álljon le és ne segítsen neki harcolni, Sam nem fog leállni és képes saját magát is veszélybe sodorni, csak azért, hogy segítsen neki... ezért sajnos Dean kénytelen szörnyű döntéseket hozni."

FORRÁS: variety.com