KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

People Magazin interjú Jensen Acklessel PART 2.

2015.05.09. 16:36, Kitti

Sziasztok!! Már érkezik is a tegnap előtt megkezdett People magazinos interjú folytatása. Nézzük is, hogy miket mesél Jensen. 

A hétvégén egyébként Supernatural Convention van az UK-ban, sajnos későn szereztem róla tudomást, így nem tudtam már jegyet venni rá, viszont jövőre mindenképp részt fogok venni egy ilyen rendezvényen, ahonnan élőben szeretnénk közvetíteni. Most pedig nézzük az interjút. Saját fordítás!

- Beszéltem már korábban Padaleckivel az Always Keep Fighting kampánnyal kapcsolatban és elárulta, hogy miért olyan fontos számára ez a kampány. Neked miért fontos?

- A mentális betegség hatással volt Jaredre és ezáltal hatással volt rám is. Nem olyan rég elvezítettük az egyik stáb tagot is. A munka amit csinálunk - a conventionok, a találkozások - ezeken a találkozókon rengeteg történetet hallunk, nem csak azokat az embereket érinti, akik ott vannak, hanem a szeretteiket is. Ezek a történetek visszhangra találtak az évek során és elért arra a pontra, hogy azt gondoltuk tennünk kell valamit és nem hagyhatjuk figyelmen kívül most már.

Ha bárhogyan tudunk segíteni, azt hiszem ez a mi feladatunk emberként, hogy segítsünk és segítsenek azok az emberek is, akik olyan helyzetben vannak, hogy megtehetik. Vannak emberek, akik harcolnak és jól jön nekik a segítség, a bátorítás és az inspiráció és ezeket az embereket próbáljuk elérni.

- Jared korábban elárulta a Varietynek, amikor ezzel a problémával küzdött a 3. évad forgatása során és te segítettél neki. Mesélnél nekünk erről?

- Kiszakították őt a megszokott életéből, együtt lógott a barátaival, dolgozott néhány napot a Gilmore Girlsnél és volt egy támogató rendszer körülötte. 22 éves volt, amikor bekerült a sorozatba, ezáltal egy teljesen ismeretlne új városba, és híres lett, ez nagyon sok nyomást jelent. Ha körbe nézel, ott van 180 ember, aki megbízik a munkádban és ezáltal ők is tudják végezni a munkájukat.

Néhány év után honvágya lett és nagyon hiányoztak neki a családtagjai és a barátai. Hiányzott neki az élete. Megértem őt. Elég sok sorozatban szerepeltem, ahol láttam pár embert összeomlani a nyomás alatt. Nem azért mert gyengék lennének - egyszerűen kell egy kis szünet nekik. És sokkal többet dolgozott mint a legtöbb 22-23 éves az életének ezen szakaszában és szüksége volt egy kis bátorításra.

Rátévedt erre a sötét útra, és nagyon szerencsés volt, hiszen rengetegen álltak mellette. És nem csak én. Úgy értem, nagy szerepem volt az egészben, de ott voltak a barátai, a stáb tagok, a producerek, barátok, család... képes volt kitörni és beismerni, hogy nem a jó úton haladt.

folyt köv.

FORRÁS: people.com

10x22 - The Prisoner Promóciós videó és képek

2015.05.08. 11:41, Kitti

Sziasztok!! A következő héten már érkezik is az utolsó előtti rész a 10. évadból, ami igazán érdekes és akciódús lesz a képek és a promóciós videó alapján. Ezeket hoztam most el nektek. Ha lesz még egy kis időm, akkor később tovább fordítom nektek a megkezdett Jensen interjút, ha viszont nem lesz rá időm, akkor csak holnap. Jó szórakozást mindenkinek!

   

People Magazin interjú Jensen Acklessel

2015.05.07. 18:00, Kitti

Sziasztok!! A people.com weboldalon megjelent egy új interjú, mely Jensen Acklessel készült a sorozat évadzáró epizódjáról és természetesen a pólós kampánnyal kapcsolatosan. Az interjút több részletben fogjuk lefordítani. Jó szórakozást mindenkinek!

Az 'Always Keep Fighting' kampánnyal Jared Padalecki pénzt gyűjtött a To Write Love on Her Arms nevű non-profit szervezetnek, akik a depresszióval küzdőknek segítenek. Azonban leginkább az hívta fel erre a problémára a figyelmét, hogy egy közeli barátja nem olyan rég öngyilkosságot követett el.

A Supernatural rajongói táborának köszönhetően, ami egyre nagyobb lesz, annak ellenére, hogy a sorozat már a 10. évadnál jár, a pólós kampány hatalmas sikert aratott. 

Most pedig Padalecki összefogott Jensen Acklessel és közösen létrehoztak egy alapot. "junior version of foundation", ahogy Jensen fogalmazott. Ackles elárulta a Peoplenek, hogy különböző ügyeket szeretnének támogatni, mint például segíteni azoknak, akik mentális betegségben szenvednek, hangulat zavarokkal közdenek és számos más problémával.

Ackles elárulja nekünk, hogy miért csatlakozott a kampányhoz és elárulja hogyan is segített Padaleckinek, amikor a 'sötét útra' tért a 3. évad forgatása során. Ackles megosztotta velünk, hogy neki is kellett ezekkel a problémákkal foglalkoznia, és elárulta, hogy nem csak az a fontos, hogy valaki melletted legyen valaki az életben és meghallgasson, hanem amikor a dolgok sötétebbek lesznek, akkor szükség van bátorságra is, hogy merjünk segítséget kérni.

ezek az események egy kicsit most bele illenek a Supernatural cselekményvonalába, hiszen karaktere Dean épp Cain pecsétjével küzd, nincs gyógymód és talán örökre átveszi majd az irányítást. (Igen, ne aggódjatok, erről is beszélgettünk vele, hogy mi is lesz a legidősebb Winchester testvérrel.)

- Most, hogy a pólós kampány véget ért, milyen szerepetek lesz, neked és Padaleckinek ebben a közös vállalkozásban?

- A pólók szuperül indultak. Láthattuk, hogy a rajongók milyen csodálatosak is, amikor van egy ügy, ami mögött kiállhatnak, még akkor is, ha csak pólókról van szó rajtuk két csúnya emberrel. Tény, hogy most megmutatták és támogatták azt amit csinálunk, ezért arra gondoltunk: Miért ne használjuk fel ezt a hatalmas erőt, amit a rajongók összegyűjtenek és használjuk fel úgy, ahogyan Misha is tette a Random Acts kampányban? Nagyon sok életet megváltoztattunk mióta ezt csináljuk és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptunk, hihetetlen történeteket hallottunk, és ez igazán inspirált bennünket arra, hogy megnézzük milyen messzire is ér el a Supernatural rajongók taborának keze.

folyt köv.

FORRÁS: people.com

Új jelenet és Jeremy Carver összegzése

2015.05.06. 14:08, Kitti

Sziasztok!! Már hozok is nektek egy új jelenetet a következő, vagyis a mai epizódból, melyben Sam Charlie segítségét kéri a könyv megfejtésével kapcsolatosan. Valamint elhozom nektek Jeremy Carver összegzését is, szintén a Dark Dynasty című epizóddal kapcsolatosan. Jeremy elárulja nekünk, hogy ebben az epizódban Dean most már még rosszabbul fogja magát érezni, Sam pedig egyre elkötelezettebben próbál segíteni testvérének. Közeledik a finálé, azt hiszem izgalmas epizódokra számíthatunk.

Modulbővítés: Supernatural Könyvek

2015.05.05. 04:22, Kitti

Sziasztok!! Már érkezem is, egy kis modulbővítéssel. A Supernatural könyvek modulon belül felkerült 4 könyv ismertetője és természetesen a hozzá tartozó kép is. Nagyon érdekesek lehetnek ezek a könyvek, jó lenne őket elolvasni. Az egyiket már be is szereztem, remélem hamarosan sikerül elolvasnom, és akkor írok róla egy kis összefoglalót is nektek. Addig is, remélem mindenkinek tetszeni fog a modul. Jó szórakozást!

SUPERNATURAL KÖNYVEK

EW cikk: Jensen Ackles

2015.05.04. 04:01, Kitti

Sziasztok!! Ahogy azt már tegnap említettem az ew.com oldalon is megjelent egy új cikk, melyen Jensen Ackles nyilatkozik nekünk és elárul pár dolgot az elkövetkezendő epizódokkal és dean karakterével kapcsolatban. Kezdjük is! Jó szórakozást mindenkinek!

Az Odaátból ismert Dean Winchesternek nagyon sok élet-halál döntést kellett már meghoznia, de az hogy beengedte a pecsétet élete legrosszabb döntése volt. Az előző évad végén a pecsét egy kegyetlen démonná változtatta, most pedig kezd lassan visszatérni ahhoz a formájához. 

"Ha visszatérünk az évad elejére, akkor láthatjuk, akkor láthatjuk, hogy démon Dean egy igazán nem törődöm viselkedésű démon volt - nem volt benne sem harag, sem bármi más. Nem voltak érzelmek. Csak nem érdekelte." - árulta el Jensen az EW-nek. "Ha észre vetted Dean kezd egy kicsit vissza térni ugyanahhoz a viselkedéshez. Szerettem volna egy kicsit ezt is belevinni, hogy megmutassam, ha a dolgok rosszra fordulnak, akkor ez a viselkedés sokkal sötétebb, sokkal mélyebb lesz, mint amit megjósoltak."

De Dean még nem ment el teljesen. Ugyanúgy viccelődik, de ahogy Ackles elárulta: "Ez csak álca."

"Ha szeretnénk őt pszichoanalizálni, akkor rájöhetünk, hogy elrejti azt, ami legbelül van és a legjobb módja annak, hogy ezt megtegye, az az, ha boldognak mutatja magát." - mondta Ackles, majd hozzátette "Vagy csak annyira boldognak és vidámnak, amennyire Dean az tud lenni." 

És természetesen Deannek adódik egy kis lehetőség arra, hogy boldog és vidám legyen a mostani epizódban, köszönhetően Castiel 'majdnem' lányának, Clairenek. Habár Clair és Dean előző találkozása nem végződött a legjobban, Ackles elárulta nekünk, hogy most más lesz a helyzet. 

"Dean nem igazán tolerálja a mai tiniket." - mesélte Ackles nevetve. "Most viszont határozottan állíthatom, hogy sokkal jobb vége lesz mint legutóbb. Azt hiszem láttam már ilyet valahol, a nagyon vonakodó kapcsolat, ami végül úgy alakul, hogy mindenki elégedett lesz és összehozza őket az élet."

Így láthatjuk, hogy az eheti epizód inkább Clair és Castiel kapcsolatával foglalkozik majd. De amint azt a rajongók tudják Sam már elkezdett önállóan dolgozni a pecsét gyógymódján. És amint Dean tudomást szerez erről a tervről nem igazán örül majd neki, árulta el Ackles.

"Nem arról van szó, hogy nem szeretné, ha a testvére segítene neki. Tudja, ha a testvére továbbra is segíteni akar majd neki, akkor az élete veszélybe kerülhet." - folytatta a színész. "És talán nem csak az ő élete. Talán mások élete is. És látni fogjuk a következményeit annak, hogy Dean miért is lesz annyira mérges, amikor megtudja, hogy Sam mit tervez a háta mögött. Dean félelme, hogy mi fog történni úgy tűnik valóra válik, és az nem lesz túl szerencsés szituáció."

FORRÁS: ew.com

Jared és Jensen kampányok

2015.05.03. 14:57, Kitti és Norbi

Ahogy említettem, ma még jelentkezem, méghozzá egy új modul jött létre, mely Jared és Jensen kampányait mutatja be egy picit részletesebben. Valamint videókat is megtaláltok ezekről a kampányokról, melyeket a fiúk készítettek.  Amennyiben a jövőben még lesz ilyen kampány, az szintén ebbe a modulba fog bekerülni. Szerintem nagyon rendes a fiúktól, hogy ilyen nagyszerű ügyeket támogatnak, úgy gondoltam érdemes róla modult készíteni. Remélem nektek is tetszeni fog. Jó szórakozást a modulhoz!

 

REPRESENT - JARED ÉS JENSEN KAMPÁNYOLNAK
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!