KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  7. rész - War of the Worlds
Hol? The CW
Mikor? 2017. November 23. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: A harc folytatódik Jack megtalálásáért. Dean és Sam továbbra is Jacket keresik, Asmodeussal, aki forró nyomon van, miközben egy ismerős ellenségbe botlanak. Lucifer kiszabadul Michael fogságából és talál magának egy szövetségest.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Interjú: Jared Padalecki a 10. évadról

2015.02.09. 20:10, Kitti

Ahogy említettem estére is érkezik egy kis frissítés. Méghozzá a zap2it.com weboldalon jelent meg egy interjú a 10. évaddal kapcsolatban Jared Padaleckivel. Az interjú tavaly Júliusban készült, úgy döntöttem, hogy lefordítom most gyorsan nektek.

- Hogyan láthatjuk majd Sam-t a 10. évad elején?

- Amikor Sam a 9. évad végén megidézte Crowleyt, visszatért Dean szobájába és látta, hogy a testvére eltűnt. Sam nem tudta, hogy Crowley bent volt nála és azt sem, hogy Dean démon lett. Tehát Samnek fogalma sincs róla, hogy a testvére démon lett. Ahogy azt már megszokhattuk a Wichesterektől Sam még a poklot is képes megjárni csak hogy visszahozza testvérét akárhol is van. Nem tudta, hogy ki rabolta el,de gyanakodni kezdett. A 10. évad ugyanott kezdődik, ahol a 9. véget ért, Sam megpróbálja visszahozni testvérét és azt mondja neki: ' Maradj velem.nem foglak elengedni. Megoldjuk ezt is. Nyílvánvalóan nem tudta betartani ezt az ígéretét, de továbbra is próbálkozik.

- Ezt jó hallani. Nagyon szeretem látni, ahogy Sam elkötelezetten próbál segíteni Deannek. Már korábban is láthattuk, hogy Sam megpróbálta megmenteni testvérét, ez alkalommal máshogy lesz mint az előző évadok során?

- Úgy érzem, hogy most már Sam nagyon sok dolgot tud, és nagyon sok dolgot elfogadott, például a végzetével kapcsolatban is, Sam és Dean csináltak olyan dolgokat, amik nem voltak túl őszinték, mint amikor Sam démonvért ivott vagy amikor Dean hagyta, hogy Sam-t megszállja az angyal. Úgy érzem, hogy Sam megbékélt ezzel és rájött, hogy minden döntés, amit hoztak a jó szándék miatt volt. Tehát most itt van ez a Sam, aki szereti a testvérét és azt szeretné, hogy jól érezze magát és jobban legyen. Ezért lesz más ez az évad.

- Miután egy egész évadon keresztül csak vitatkoztak vagy elviselték egymást, a 9. évad fináléjában  már más volt a helyzet. Amikor Sam és Dean újra találkoznak majd, akkor démon Dean vissza hozza ezeket a vitákat?

- Azt hiszem, amikor démonként fogja látni a testvérét, akkor elég határozott lesz majd. Tudja, hogy ez nem a testvére választása volt. Amikor Sam rájön - mert rá fog jönni, még ha nem is tudja pontosan mi történt, tudni fogja, hogy Dean démon lett - nem gondolja, hogy Dean hibája lenne. Nem tudja, hogy a Pecsét vagy Crowley, vagy valami egészen más, de amikor meglátja mi történt a testvérével azonnal úgy érzi, hogy az ő felelőssége, hogy megoldja a dolgokat.

- Akkor úgy tűnik Sam konfliktusba kerül majd Crowleyval is...

- Úgy gondolom, hogy ez lesz majd az eredménye. Nem tudok tapasztalatból beszélni, de remélem, hogy ez fog történni. Úgy gondolom igen, tehát majd meglátjuk.

folyt köv.

FORRÁS: zap2it.com

Szereplők menüpont és Galéria

2015.02.09. 04:31, Kitti és Norbi

Jó reggelt! El is kezdtük a mai napi frissítést, méghozzá a Szereplők menüpont bővítésével. Nekiláttunk ugyanis Dean életrajzának, illetve sok érdekes információt is megtalálhattok róla most már. Természetesen még nincs teljesen kész, de majd igyekezni fogunk vele. Valamint elkezdtük bővíteni a Galériánkat is, az összes évadhoz kerültek fel promóciós képek, szóval érdemes oda is benézni. 

Később este felé is lesz frissítés, szóval készüljetek, hiszen érkezik egy új interjú is hamarosan.

SZEREPLŐK: DEAN WINCHESTER - GALÉRIA

Interjúk menüpont

2015.02.08. 15:41, Kitti és Norbi

Megérkezett egy teljesen új menüpont, méghozzá az Interjúk, melyben két modult is megtalálhattok. Az elsőben saját fordítású interjúkat olvashattok majd a színészekkel, az első interjú már fel is került, a másodikban pedig videós interjúkat láthattok, melyek fölé mindig lefordítom, hogy miről szól az adott interjú, érdemes lesz beleolvasni és belenézni, hiszen rengeteg érdekességet tudhattok meg a sorozatról és annak szereplőivel kapcsolatban.

INTERJÚK A SZÍNÉSZEKKEL

Hollywood Reporter interjú Jensen Acklessel

2015.02.08. 14:09, Kitti

Most pedig elhozom nektek az interjú befejező részét. Ma szeretnénk még megírni 1-2 modult, valamint a Galéria bővítésével is foglalkozunk majd. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy esetleg ki az, akit érdekelnének letölthető epizódok? Feltöltöm majd a következő heti epizódot, és meglátjuk ki az, akiket érdekelne. Véleményeket ezzel kapcsolatban a chatbe várjuk. Valamint elkészült a lap facebook oldala is, lehet minket "lájkolni", hogy ti is elsőnek értesülhessetek a legújabb frissítésekről. FACEBOOK OLDAL Most pedig nézzük az interjút.

- Sokszor úgy tűnik, hogy démon Dean sokkal boldogabb volt, mint az eredeti Dean valaha is.

- Nagyon szerettem volna még tovább alakítani démon Dean karakterét, de valljuk be, hogy nem tudhatjuk igazán, hogy többé már nem démon. A pecséttel kapcsolatos kérdések még mindig nincsenek megválaszolva. Amikor például kijött a purgatóriumból, akkor azt mondta 'Ide tartozom, utazgatni a testvéremmel' Azt hiszem ő ezekben a pillanatokban a legboldogabb. Természetesen ez egy hosszú út és nagyon jól tudja, hogy rengeteg gonosz leselkedik rájuk, de ez az amit ő szeretne és ide tartozik, most már tudja.

- Ahogy telt az idő, láthatjuk, hogy Dean sokat változott, felnőtt lett és hogyan hatottak rá bizonyos dolgok, ez lehetőséget adott számodra is, hiszenkülönböző típusú Deaneket kellett alakítanod. És persze vannak olyan esetek is, amikor bejün valaki és átveszi ezt a rendkívül összetett karaktert, mint például a 10. évad 12. epizódjában.

- Dylan Everett játszotta a fiatal Deant. Volt régebben valaki már, aki alakította a fiatalabb Deant, de az a fiatal Dean volt, és most itt van ez a fiú, akinek igazi kihívás volt, hiszen a jelenlegi Deant kellett beletennie egy fiatalabb testbe, és bejönni a frogatásokra, átvenni egy karaktert, amit már egy adott színész alakít évek óta és előadni, ahogyan azt ő tette, és ha én lennék a közönség, a sorozat rajongója, aki nagyon védelmező a karakterével kapcsolatban, teljesen le vagyok nyűgözve, mert remek munkát végzett.

FORRÁS: hollywoodreporter.com

Készül a Galéria

2015.02.08. 06:53, Kitti és Norbi

Jó reggelt mindenkinek! Elkezdtük végre az oldal Galériájának előkészületeit, kerültek fel promóciós képek az első, második, kilencedik és tizedik évadhoz.  Még ma felkerülnek a következő epizód képei is, valamint majd lesznek kivágott képek is minden egyes epizódhoz, ehhez azonban több időre lesz szükségünk, mert nagyon sok munka lesz. A lényeg, hogy létrejött a Galéria nézzétek meg ti is. Később pedig még jelentkezünk, hiszen érkeznek a többi frissítések. Kattintsatok a képekre, ha meg szeretnétek nézni a Galériát.

   

Epizódok menüpont

2015.02.07. 19:48, Kitti

Nagy erőkkel nekiláttunk az Epizódok menüpont kialakításának, elkészültek az Évadok leírásai és ki tudjátok választani azt az évadot, melyről szeretnétek még többet megtudni. Az első évadon belül elkészült az első rész modulja is, érdemes elolvasni, hiszen rengeteg zeneszámot, érdekességet és információkat olvashattok.

Holnap még több modult szeretnék megcsinálni, jó lenne, ha minél előbb elkészülnének, hiszen nagyon sok érdekességet szeretnék veletek megoldani a sorozattal kapcsolatban. Ha esetleg lenne rá igény szkennelnénk nektek Odaát magazinokat is. Mindenképpen fogunk majd cikkeket is fordítani a magazinokból. A véleményeket ezzel kapcsolatban a chatbe várjuk.

EPIZÓDOK - 1. RÉSZ

Hollywood Reporter interjú Jensen Acklessel.

2015.02.07. 15:58, Kitti

Sziasztok! Ma tovább folytatom a tegnap megkezdett interjút, egyszerűen élmény fordítani, hiszen annyira jól ismeri a karakterét és annyira beleéli magát a szerepébe. Mára még tervezünk új modulbővítéseket is, remélem, hogy sikerül velük haladni. Most pedig nézzük az interjút.

- Dean személyisége ebben az évadban egy kicsit belső és érzelmes, ellentétben az előző évadokkal, ahol mindig ezek a "nagy gonosz" leszámolások voltak. Mennyivel jelent ez nagyobb kihívást a számodra?

- A Nagy gonosz még nem valósult meg, tényleg. De úgy érzem meg fog. Még dolgoznak a történeten, és az elkövetkezendő epizódokban ezt majd látni fogjuk, hogyan is alakul ki. Tehát azt hiszem most ez a keresztem. Úgy gondolom, hogy őt mindig ezeke a belső dolgok vezérlik, és ez az ami őt igazán az őrületbe kergeti, hogy a testvére Sam mindig ott van, és akkor is segíteni akar, amikor ő nem engedi ezt meg neki. Dean próbál egy kicsit bátor álarcot önteni magára és szembe nézni ezekkel a dolgokkal, ahogy mindig is szembe néz a csapásokkal, és tudja, hogy sokszor fogalma sincs arról, hogy mivel kell felvennie a küzdelmet. Az elkövetkezendő epizódokban lesz majd egy olyan jelenet, ahol Dean azt mondja "Nézd, nem tudunk vele mit kezdeni, ezért inkább folytassuk a munkát." Ezzel leginkább azt mondja, hogy "Nézd Sam, ezzel a dologgal te sem tudsz mit kezdeni és én sem, tehát csináljuk a dolgunkat addig ameddig lehetőségem van rá." Egy egyfajta folyamatos csökkenés - lassú romlás - Dean számára. Ez egy időzített bomba és tényleg kezdünk rájönni lassan, hogy nincs rá megoldás.

- Van egyfajta kettősség Deanben, ugye nem olyan rég még démon volt, a 10. évad elején pedig már láthatjuk, hogy igen, démon volt, de mégis jól szórakozik és élvezi az életet, ami teljesen az ellentéte annak, amiről a harmadik évadban álmodott, hogy mi lesz vele, ha valaha is démon lesz.

- Ahogy megjelenik neki a harmadik évadban - tudod vicsorgó, dühüngő, pszichopata démonként - ezek olyan démonok voltak, amikkel Dean abban az életszakaszban találkozott, így ez neki tudatalatti volt, hogy ő hogyan viselkedne ha démonná változna. Akkor úgy gondoltam, hogy igen, ennek van értelme és nagyon jól egymás mellé helyezte amikor átalakult egy teljesen más valamivé,  nagyon sok terhet kellett elviselnie akkoriban. Ezt nem kellett elviselnie többé, és ahelyett, hogy egy vicsorgó, döhüngő démon lett volna, inkább egy olyan démon lett belőle aki igenis élvezte az életet - vagyis a démoni életet. Úgy gondoltam ez elég érdekes, és talán lehet még néhány érdekes jelenet ebből, különösen, ha a Crowleys jelenetekre gondolunk, aki nem tud elkapni valakit, aki annyira komolytalan és nem érdekli semmi, különösen a főnöke, és aki még inkább az őrületbe kergette őt azzal, hogy éppen bunkó volt, vagy dacos. Nem akartam, hogy úgy látszódjon Dean dacos. Azt akartam, hogy valami ilyesmi legyen: "Cseszd meg! És azt is, amit szeretnél, hogy megtegyek. Azt fogom tenni, amit akarok, tudod miért? Mert nem érdekel." Ez nekem valahogy még őrültebben hangzott, tehát ebbe az irányba vittük el a történetet és ez egy kicsit jobb színben tüntette fel a dolgokat Dean szzámára, nem úgy ahogyan azt a 9. évad során láthattuk.

folyt köv.

FORRÁS: hollywoodreporter.com