KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Modulok: Epizódok

2015.03.07. 19:14, Kitti és Norbi

Ma még moduloztunk is egy kicsit, méghozzá az első évad epizódjainak adatait és érdekességeit bővítettük. Elkészült a 3. és a 4. rész modulja, melyet a Supernatural menüponton belül találtok meg. Jó szórakozást hozzá!

3. RÉSZ - 4. RÉSZ

SUPERNATURAL MAGAZIN: Jared Padalecki élete PART 3.

2015.03.07. 15:25, Kitti

Sziasztok!! Ma érkezik a cikk harmadik fele, ez már az utolsó rész ebből a cikkból. Szerintem nagyon sok érdekességet tudhatunk meg, élmény volt lefordítani. A cikket természetesen megtalálhatjátok a Supernatural menüponton belül a cikkek modulban, ahová már több cikk is felkerült az elmúlt napokban, érdemes őket megnézni.

Időt tölt a barátnőjével, együtt van a barátaival és a családjával, és természetesen Jensen Acklessel is... ezek a dolgok időt vesznek el Padalecki kedvenc elfoglaltságától, ami nem más mint az alvás. "Imádok aludni." - meséli. Ez az első dolog, ami eszembe jut, ha azt kérdezi valaki, hogy mitől fosztanak meg mostanában! Emlékszem régebben, ahogy apukámat néztem, ő nézte a tévét és elaludt. Én pedig akkor úgy gondoltam: 'Hogy tudsz ilyenkor aludni? Még csak nincs is sötét odakint."

De Padalecki most már tudja, hogy mit tehetnek a hosszú munkaidők az emberrel. "Nagyon sokat fedezünk fel magunkról a karakter és a sorozat által. Kicsit én is úgy élek mint Sam. Nem igazán tudom, hogy mi lesz egy vagy két hét múlva és olyan helyen élek, amit nem is ismerek távol a barátaimtól és a családomtól. Nagyon sokat tanulhatsz magaddal kapcsolatban is, hiszen nem a megszokott környezetedben vagy és nagyon keményen kell dolgoznod. Megtanultam, hogy sokkal keményebben tudok dolgozni, mint azt gondoltam, mert rengeteg órát kell dolgozni és nagyon sok őrültséget csinálunk. Rájöttem, hogy ezt meg tudom oldani, és ez nagyon jó."

Az elfoglaltsága ellenére van a napirendjén valami, amit mindig próbál beiktatni, ez pedig az eddzés. "Van egy idősebb testvérem, akivel régen folyton bírkóztunk." - mesélte. "Jensen és én részt vettünk egy kis önvédelmi tanfolyamon és nagyon szeretek tornázni, lefoglal. Azt vettem észre, ha tornázom, akkor túl sok energiám lesz és bosszantóvá válok. Reggelente mindig futással kezdek és súlyemeléssel."

Padalecki számára az hogy formában kell tartania magát nem az egyetlen kihívás, amivel szembe kell néznie az Odaát forgatása során. "Határozottan a green screen(zöld képernyő)." - állítja a színész. "Egy dolog valakivel beszélgetni - már korábban is szerepeltem műsorokban, ahol elő kellett adni és könnyű volt. De amikor azt mondják. 'Oké nézz fel a falra. Az az X jel lesz a vizuális effekt, amit még nem csináltunk meg, szóval használd a képzeletedet és képzelj oda valami nagyon ijesztőt. - ez határozottan a legnehezebb része. Nem olyan mintha a fogadat húznák, de határozottan furcsa. Mindig azon gondolkodom, hogy remélem tényleg ijesztőre csinálják meg azt az adott dolgot és nem vernek át."

Az idők során Padalecki egyre inkább értékeli a horror filmek technológiáját. "Fura, úgy nőttem fel, hogy filmeket néztem a tévében és nagyon tetszettek, de most, hogy benne vagyok a dologban nagyon tudom értékelni azt ahogyan csinálják ezeket a filmeket. Mindig azon gondolkodom: 'Ez egy nagyon jó jelenet volt. Vajon hogy csinálták azt az effektet?'"

Természetesen az Odaát kulisszái mögött természetes ha fura dolgok történnek és Padalecki elárulta, hogy megmagyarázhatatlan dolgok is vannak a háttérben. "Mindig azzal magyarázod, ő ez csak a szél volt." - nevet. "De amikor a Skin című epizódot forgattuk , ami egyébként személyes kedvencem, egy házban forgattunk volt egy óra a falon ami leesett magától, mindenki oda nézett, aztán persze folytattuk tovább. Amikor ilyen dolgok történnek, nem igazán akarsz belemerülni ezekbe. Ugye érted mire gondolok?"

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLESTOR'S EDITION SPECIAL

SUPERNATURAL MAGAZIN: Jared Padalecki élete PART 2.

2015.03.06. 04:24, Kitti

Sziasztok! Ma meghoztam nektek a Supernatural magazinos cikk folytatását, ismét nagyon sok érdekességet tudhatunk meg a sorozattal és annak szreplőivel kapcsolatban. Saját fordítás!

A színészek természetesen nagyon keményen dolgoznak, de azért ha van lehetőségük szívesen eljárnak egy kicsit lazítani is. "Amikor van rá lehetőség szeretünk egy kicsit kimozdulni, meginni egy italt, focit nézni, vagy éppen hockey-t, most hogy Kanadában vagyunk. " említette Padalecki. " Texasban nőttem fel így nem volt sok lehetőségem hockey meccsre járni. De igen, ha van lehetőségünk szívesen járunk kosarazni, vagy gyúrni vagy bármi mást csinálni..."

Padalecki szeret Vancouverben dolgozni, de sajnos nem tudja élvezni minden előnyét annak, hogy itt dolgozhat.."Olyan mint egy két élű kard, itt élsz egy fantasztikus városban, de ha szeretnél valamit csináli nem biztos, hogy megteheted mert rengeteget dolgozol. Ez frusztráló."

Amikor Padaleckinek megadódika ritka pillanat és élvezheti Vancouvert, nem ez az első dolog, ami az eszébe jut. Természetesen a családját szeretné látni, akik elég messze vannak. "Emlékszem, hogy beszélgettem az édesapámmal egyszer és azt mondta: 'Nem tudnál csak 5 percre felhívni?' És én azt mondtam: 'Nem akarlak csak 5 percre felhívni. Ha az édesapámat hívom, akkor sokáig szeretek beszélgetni. Ugye érted mit mondok? Tudni szeretném hogyan alakul az életed és jól elbeszélgetni akár több órát.' A másik dolog, hogy a forgatásokon ha van 20 perc szöneted, akkor abból 10 -t még mindig úgy töltesz, hogy nem tudsz átalakulni a karakterből." - mondta Padalecki. "Van egy 3 oldalas jelenet, és tudnod kell, hogy a karaktered hova megy a jelenet során, tehát nem akatod, hogy az legyen: 'Vágs. Oké. Mindegy, Apa, blah, blah, blah...' És utána pedig, 'Oh oké, vissza a jelenethez.' Az egész olyan összefüggéstelen lenne és nem végeznénk jó munkát. Van egy híres mondás, ami nagyon igaz 'A színészet ingyen van, a várakozásért fizetnek.' Ha egy nap mondjuk 14 órát dolgozunk, akkor nagyon sokat kell várni, de nem kezdhetsz el rohangálni minden felé. A karakterben kell maradni és azt az időt felhasználni arra, hogy a jelenet még jobb legyen és nem azért, hogy telefonálgass vagy ilyesmi. Tehát amikor dolgozom minden más várhat."

A minden alatt érthetjük Padalecki szerelmi életét is, ugyanis próbál minél több időt tölteni barátnőjével Sanrda McCoy-al (A lányt 2008-ban jegyezte el néhány hónappal később azonban felbontották az eljegyzést, 2010-ben pedig elvette Genevive Cortese-t feleségül, a cikk régebbi ezért írnak még az előző barátnőjéról. - Kitti) "Annyit találkozunk amennyit csak tudunk. Vagy én megyek Los Angelesbe a hétvégén vagy ő jön Vancouverbe. De nem olyan egyszerű a dolog." Padalecki és McCoy a Cry Wolf forgatásán találkoztak és nagyon szerettek együtt dolgozni, de most már nem egészen úgy gondolkoznak a közös munkával kapcsoaltban. "Én szeretnék ismét vele dolgozni, de ő valószínűleg nem. Azt hiszem úgy van vele, hogy ő is csinálja a saját dolgát és én is az enyémet. Természetesen nem olyan egyszerű mint amikor a Gilmore Girlsben dolgoztam, 5 mérföldre voltunk egymástól, de megoldjuk."

Folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLESTOR'S EDITION SPECIAL

10. évados promó, Spoilerek és képek

2015.03.05. 04:19, Kitti

Sziasztok! Tegnap megjelent egy új promó videó a 10. évad második feléhez, leginkább ez szerintem azért készült, hogy mindenkiben tudatosuljon, hogy a sorozatot mostantól Szerdánként láthatják az amerikai televízió nézők.

Valamint kaptunk néhány Spoilert a következő epizódokhoz, amit elhozok most nektek. Ezeket a Bővebben mögött olvashatjátok el.

Megérkeztek a 15. epizódhoz tartozó képek is, a kis képekre kattintva megtekinthetitek a többi képet is a Galériában nagyobb méretben.

   

SUPERNATURAL MAGAZIN: Jared Padalecki élete

2015.03.04. 15:11, Kitti

Sziasztok! Ma nagy öröm ért, ugyanis megérkezett a Supernatural magazin, amit pár napja rendeltem és ebből szeretnék most nektek egy cikket fordítani Jared Padaleckiról. A cikk elég hosszú, ezért több részletben fog felkerüli az oldalra és természetesen több ilyen cikk is lesz majd, mely bekerül a Supernatural menüponton belüli Cikkek modulba, a korábbi cikkeket is oda teszem, így nem kell őket külön keresgélni. Most pedig nézzük mit is írnak Jaredről. Saját fordítás!

Már a sorozat kezdetekor Eric Kripke egyszerű feladatot adott Jared Padaleckinek. Sam Winchester szerepét. "Az első benyomásom Ericről, az volt, hogy a kötelezettség vállalása elképesztő." - mesélte nekünk Jared, akit arra kértünk, hogy emlékezzen egy kicsit vissza a forgatások legelső heteire. "Szereti a sorozatot és szereti a karaktereket és nagyon szereti a mitológiát is. Mindig azt mondja, hogy ő Joseph Campbell tanítványa, ő a mitológia atyja. Ez volt az ami bennem leginkább megmaradt, az elkötelezettsége az Odaáttal kapcsolatban."

A másik ok pedig amiért Padalecki olyan gyorsan otthon érezhette magát a forgatásokon nem más mint Jensen Ackles, aki a testvérét Deant alakítja. Azt mindenki tudja, hogy a színészek mind a ketten Texasból származnak és ez biztosan segített nekik abban, hogy ilyen gyorsan összebarátkozzanak, de valószínűleg a kapcsolatuk a valóságban a testvéreikkel is megalapozta a barátságukat.

"Van egy idősebb testvérem és egy húgom. És Jensennek is van egy idősebb testvére és egy húga." - mondta Padalecki. A testvérem és én nagyon közel állunk egymáshoz. Ahogy Sam és Dean, mi is hasonlóan remekül kijüvönk a testvéremmel. Nagyon sokat ugratjuk a másikat. A bátyámmal mindig verekszünk, de persze csak játékosan, valójában nem bántjuk egymást."

"Azt hiszem az ok, amiért ilyen jól kijövünk Jensennel az az, hogy nem igazán erőltettük a kötődést." folytatta Padalecki. "Nem olyan mint egy vak randi. Úgy érzem, hogy kialakult egy kapcsolat és nem azért, mert azt mondták, hogy már pedig nektek mostantól együtt kell lúgni és mehettek kosarazni vagy ilyesmi. Csak úgy gondoltuk, hogy eljárunk együtt néha. És szerencsések vagyunk. Azonnal összebarátkoztunk. Nincs oka a dolognak."

Padalecki és Ackles kapcsolata nem csak a forgatásokat teszi jobbá a színészek számára, de segít a sorozat készítőinek is, hogy a lehető legjobbat tudják kihozni a sorozatból hétről hétre.

"Általában jól kijövök az emberekkel és ez Jensennel is így van." - mondta Padalecki. " Ha nem jönnénk ki jól, akkor a stáb 125 tagjának lenne ebből problémája és a sorozatot is elrontaná. Nagyon megtisztelő, mert rengeteg vendég szereplő és rengeteg vendég rendező érkezik a forgatásokra és mind azt mondják. 'Srácok, ti tényleg nagyon jól kijöttök egymással. Minden olyan szórakoztató. . Idejöttünk és remekül éreztük magunkat.' Igazából csak keményen akarunk dolgozni, és azt szeretnénk, ha a stáb is boldog lenne."

folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLESTOR'S EDITION SPECIAL

10. évad Epizódcímek

2015.03.03. 11:58, Kitti

Sziasztok! Kezdjük is a napot egy kis általános információval, ugyanis megkaptuk a 10. évad maradék epizódjainak összes címét. A címekből ítélve nagyon izgalmas epizódoknak nézhetünk elé, kíváncsian várjuk, hogy vajon Dean képes lesz-e megszabadulni a pecséttől. Valamint olyan pletykák is keringtek az interneten, hogy Adam vissza fog térni, róla tudhatjuk, hogy ő volt Michael prohüvelye az 5. évadban, valamint Sam és Dean testvére. Meglátjuk, hogy a készítők mire jutottak ezzel az ötlettel kapcsolatban.

Valamint a következő epizód modulnál bal oldalt kicseréltem nektek az új epizód adataira, azonban a kép még maradt a régi, mivel új képeket sajnos még nem adtak ki a 15. epizóddal kapcsolatban. Később még érkezünk, ismét sok modulbővítést tervezek mára is, amint elkészül valami természetesen kiírjuk nektek.

  • 10x15 - The Things They Carried
  • 10x16 - Paint In Black
  • 10x17 - Inside Man
  • 10x18 - Book of The Damned
  • 10x19 - The Wrther Project
  • 10x20 - Angel Heart
  • 10x21 - Dark Dynasty
  • 10x22 - The Prisoner
  • 10x23 - Brother's Keeper

Interjú Jensennel PART 2.

2015.03.02. 16:08, Kitti

Sziasztok! Meghoztam az interjú másik felét, melyet Jensennel készítettek a 9. évaddal kapcsolatban. Az interjúban rengeteg érdekességet tudhatunk meg a karakterekről és a 9. évaddal kapcsolatban. Saját fordítás!

- Volt konfliktus Sam és Dean között korábban is, ez vajon tovább folytatódik majd a 9. évadban is?

- Ez mindig probléma kettejük között. Az egyiküknek van egy ötlete, ogy mit is kezdjenek, a másik pedig valami mást szeretne. Azt hiszem ez a motiváció testvérről testvérre és évadról évadra száll. Sosins az, hogy mindketten azonos dolgot szeretnének. És igazából ez is jobbá teszi a sorozatot, de most hogy ennyi problémájuk van, jobb lesz ha együtt maradnak.

- Mit tudsz még elárulni nekünk Sam és Dean kapcsolatáról a 9. évadban?

- Lesz egy hatalmas csavar a történetben, amiről Sam még nem tud. Most még azonos oldalon állnak - de majd meglátjuk, hogy meddig. Van egy titok, amit Dean rejteget. azt hiszem ez lesz a történet egyik nagy problémája, amit meg kell majd oldani és nagyon érdekes lesz a kimenetele a dolognak.

- Már nagyon hosszú ideje alakítod Dean Winchestert, úgy érzed, hogy jobban ismered őt mint bárki más? Belevontak téged is egy kicsit abba, hogy mi fog történni Deannel a következő évadban?

- Nem feltétlenül a történettel kapcsolatban. Az egyik előnye annak, hogy hosszú ideig alakítasz egy karaktert, az az, hogy az írók megismerik a színészt. Jeremy Carverrel és Bob Singerrel beszélgettünk a karakterről és a "mi lenne ha" játékot játszottuk. Nem akarják Deant olyan útra küldeni, ami tudják, hogy nekem nem tetszene, vagy nem lenne előnyös a karakter szempontjából. Megvédjük őt. Azonban szeretnénk ha olyan szituációk lennéne, melyek előhúzzák a karakter rétegeit. z én személyes feladatom abban rejlik, hogy különböző árnyalatokat hozzak ki belőle, amelyek le vannak írva. Ez lehet egy komikus pillanat vagy az, hogy a jelenetet át teszik egy másik helyre.

- Ez történik Jared Padaleckivel is?

- Jared és én nagyon sokat beszélgetünk. Elolvasunk egy jelenetet és gondolkodunk: "Wow, ahogy olvassuk úgy érezzük nem így kellene lennie ennek a jelenetnek." Egy kicsit átírjuk a sorokat, hogy működjön és hívjuk Jeremyt, hogy az áldását adja. Bízik bennünk é azt mondja: "Fiúk, ide hallgassatok... Ti ismeritek ezeket a karaktereket. Megértik, hogy nem akarjuk azt hogy ezek a karakterek hülyén nézzenek ki és a legjobbat akarjuk a sorozatnak. A legjobb terméket akarjuk nyújtani mindenkinek. Úgy gondolom, hogy ez a bizalmi tényező tényleg segít a fejlesztésekben és a karakterek folytatásában.

- Az Odaát már 9 éve van a képernyőn. Nehéz kezelni a sztárságot és a hírnevet valamint a sorozat népszerűségét?

- Dehogyis! Viccelsz? Ha van egy ilyen munkád az a legjobb dolog, ami egy színésszel történhet. Nem i lehetnénk boldogabbak.

- Mennyi időre vagyok hozzákötve a sorozathoz?

- Jared és én a 10. évadig írtunk alá, majd kell még egy szerződés, ha szeretnék meghosszabbítani. És utána beszélhetünk a többi dologról. De ezt meg kell hagyni nekik. Ezeket bízzuk a felnőttekre.

- Reménykedsz benne, hogy majd esetleg ismét rendezhetsz egy epizódot a sorozatban?

- Talán majd fogok egyet a következő évben. Ez az írókon múlik. A lehetőség adott, de az íróknak kell átírni az egészet, hogy kevesebbet szerepeljek az adott részben, annak érdekében, hogy el tudjam készíteni a dolgokat.

FORRÁS: www.channel4.com

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!