KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

10. évados promó, Spoilerek és képek

2015.03.05. 04:19, Kitti

Sziasztok! Tegnap megjelent egy új promó videó a 10. évad második feléhez, leginkább ez szerintem azért készült, hogy mindenkiben tudatosuljon, hogy a sorozatot mostantól Szerdánként láthatják az amerikai televízió nézők.

Valamint kaptunk néhány Spoilert a következő epizódokhoz, amit elhozok most nektek. Ezeket a Bővebben mögött olvashatjátok el.

Megérkeztek a 15. epizódhoz tartozó képek is, a kis képekre kattintva megtekinthetitek a többi képet is a Galériában nagyobb méretben.

   

SUPERNATURAL MAGAZIN: Jared Padalecki élete

2015.03.04. 15:11, Kitti

Sziasztok! Ma nagy öröm ért, ugyanis megérkezett a Supernatural magazin, amit pár napja rendeltem és ebből szeretnék most nektek egy cikket fordítani Jared Padaleckiról. A cikk elég hosszú, ezért több részletben fog felkerüli az oldalra és természetesen több ilyen cikk is lesz majd, mely bekerül a Supernatural menüponton belüli Cikkek modulba, a korábbi cikkeket is oda teszem, így nem kell őket külön keresgélni. Most pedig nézzük mit is írnak Jaredről. Saját fordítás!

Már a sorozat kezdetekor Eric Kripke egyszerű feladatot adott Jared Padaleckinek. Sam Winchester szerepét. "Az első benyomásom Ericről, az volt, hogy a kötelezettség vállalása elképesztő." - mesélte nekünk Jared, akit arra kértünk, hogy emlékezzen egy kicsit vissza a forgatások legelső heteire. "Szereti a sorozatot és szereti a karaktereket és nagyon szereti a mitológiát is. Mindig azt mondja, hogy ő Joseph Campbell tanítványa, ő a mitológia atyja. Ez volt az ami bennem leginkább megmaradt, az elkötelezettsége az Odaáttal kapcsolatban."

A másik ok pedig amiért Padalecki olyan gyorsan otthon érezhette magát a forgatásokon nem más mint Jensen Ackles, aki a testvérét Deant alakítja. Azt mindenki tudja, hogy a színészek mind a ketten Texasból származnak és ez biztosan segített nekik abban, hogy ilyen gyorsan összebarátkozzanak, de valószínűleg a kapcsolatuk a valóságban a testvéreikkel is megalapozta a barátságukat.

"Van egy idősebb testvérem és egy húgom. És Jensennek is van egy idősebb testvére és egy húga." - mondta Padalecki. A testvérem és én nagyon közel állunk egymáshoz. Ahogy Sam és Dean, mi is hasonlóan remekül kijüvönk a testvéremmel. Nagyon sokat ugratjuk a másikat. A bátyámmal mindig verekszünk, de persze csak játékosan, valójában nem bántjuk egymást."

"Azt hiszem az ok, amiért ilyen jól kijövünk Jensennel az az, hogy nem igazán erőltettük a kötődést." folytatta Padalecki. "Nem olyan mint egy vak randi. Úgy érzem, hogy kialakult egy kapcsolat és nem azért, mert azt mondták, hogy már pedig nektek mostantól együtt kell lúgni és mehettek kosarazni vagy ilyesmi. Csak úgy gondoltuk, hogy eljárunk együtt néha. És szerencsések vagyunk. Azonnal összebarátkoztunk. Nincs oka a dolognak."

Padalecki és Ackles kapcsolata nem csak a forgatásokat teszi jobbá a színészek számára, de segít a sorozat készítőinek is, hogy a lehető legjobbat tudják kihozni a sorozatból hétről hétre.

"Általában jól kijövök az emberekkel és ez Jensennel is így van." - mondta Padalecki. " Ha nem jönnénk ki jól, akkor a stáb 125 tagjának lenne ebből problémája és a sorozatot is elrontaná. Nagyon megtisztelő, mert rengeteg vendég szereplő és rengeteg vendég rendező érkezik a forgatásokra és mind azt mondják. 'Srácok, ti tényleg nagyon jól kijöttök egymással. Minden olyan szórakoztató. . Idejöttünk és remekül éreztük magunkat.' Igazából csak keményen akarunk dolgozni, és azt szeretnénk, ha a stáb is boldog lenne."

folyt köv.

FORRÁS: SUPERNATURAL MAGAZIN EXCLUSIVE COLLESTOR'S EDITION SPECIAL

10. évad Epizódcímek

2015.03.03. 11:58, Kitti

Sziasztok! Kezdjük is a napot egy kis általános információval, ugyanis megkaptuk a 10. évad maradék epizódjainak összes címét. A címekből ítélve nagyon izgalmas epizódoknak nézhetünk elé, kíváncsian várjuk, hogy vajon Dean képes lesz-e megszabadulni a pecséttől. Valamint olyan pletykák is keringtek az interneten, hogy Adam vissza fog térni, róla tudhatjuk, hogy ő volt Michael prohüvelye az 5. évadban, valamint Sam és Dean testvére. Meglátjuk, hogy a készítők mire jutottak ezzel az ötlettel kapcsolatban.

Valamint a következő epizód modulnál bal oldalt kicseréltem nektek az új epizód adataira, azonban a kép még maradt a régi, mivel új képeket sajnos még nem adtak ki a 15. epizóddal kapcsolatban. Később még érkezünk, ismét sok modulbővítést tervezek mára is, amint elkészül valami természetesen kiírjuk nektek.

  • 10x15 - The Things They Carried
  • 10x16 - Paint In Black
  • 10x17 - Inside Man
  • 10x18 - Book of The Damned
  • 10x19 - The Wrther Project
  • 10x20 - Angel Heart
  • 10x21 - Dark Dynasty
  • 10x22 - The Prisoner
  • 10x23 - Brother's Keeper

Interjú Jensennel PART 2.

2015.03.02. 16:08, Kitti

Sziasztok! Meghoztam az interjú másik felét, melyet Jensennel készítettek a 9. évaddal kapcsolatban. Az interjúban rengeteg érdekességet tudhatunk meg a karakterekről és a 9. évaddal kapcsolatban. Saját fordítás!

- Volt konfliktus Sam és Dean között korábban is, ez vajon tovább folytatódik majd a 9. évadban is?

- Ez mindig probléma kettejük között. Az egyiküknek van egy ötlete, ogy mit is kezdjenek, a másik pedig valami mást szeretne. Azt hiszem ez a motiváció testvérről testvérre és évadról évadra száll. Sosins az, hogy mindketten azonos dolgot szeretnének. És igazából ez is jobbá teszi a sorozatot, de most hogy ennyi problémájuk van, jobb lesz ha együtt maradnak.

- Mit tudsz még elárulni nekünk Sam és Dean kapcsolatáról a 9. évadban?

- Lesz egy hatalmas csavar a történetben, amiről Sam még nem tud. Most még azonos oldalon állnak - de majd meglátjuk, hogy meddig. Van egy titok, amit Dean rejteget. azt hiszem ez lesz a történet egyik nagy problémája, amit meg kell majd oldani és nagyon érdekes lesz a kimenetele a dolognak.

- Már nagyon hosszú ideje alakítod Dean Winchestert, úgy érzed, hogy jobban ismered őt mint bárki más? Belevontak téged is egy kicsit abba, hogy mi fog történni Deannel a következő évadban?

- Nem feltétlenül a történettel kapcsolatban. Az egyik előnye annak, hogy hosszú ideig alakítasz egy karaktert, az az, hogy az írók megismerik a színészt. Jeremy Carverrel és Bob Singerrel beszélgettünk a karakterről és a "mi lenne ha" játékot játszottuk. Nem akarják Deant olyan útra küldeni, ami tudják, hogy nekem nem tetszene, vagy nem lenne előnyös a karakter szempontjából. Megvédjük őt. Azonban szeretnénk ha olyan szituációk lennéne, melyek előhúzzák a karakter rétegeit. z én személyes feladatom abban rejlik, hogy különböző árnyalatokat hozzak ki belőle, amelyek le vannak írva. Ez lehet egy komikus pillanat vagy az, hogy a jelenetet át teszik egy másik helyre.

- Ez történik Jared Padaleckivel is?

- Jared és én nagyon sokat beszélgetünk. Elolvasunk egy jelenetet és gondolkodunk: "Wow, ahogy olvassuk úgy érezzük nem így kellene lennie ennek a jelenetnek." Egy kicsit átírjuk a sorokat, hogy működjön és hívjuk Jeremyt, hogy az áldását adja. Bízik bennünk é azt mondja: "Fiúk, ide hallgassatok... Ti ismeritek ezeket a karaktereket. Megértik, hogy nem akarjuk azt hogy ezek a karakterek hülyén nézzenek ki és a legjobbat akarjuk a sorozatnak. A legjobb terméket akarjuk nyújtani mindenkinek. Úgy gondolom, hogy ez a bizalmi tényező tényleg segít a fejlesztésekben és a karakterek folytatásában.

- Az Odaát már 9 éve van a képernyőn. Nehéz kezelni a sztárságot és a hírnevet valamint a sorozat népszerűségét?

- Dehogyis! Viccelsz? Ha van egy ilyen munkád az a legjobb dolog, ami egy színésszel történhet. Nem i lehetnénk boldogabbak.

- Mennyi időre vagyok hozzákötve a sorozathoz?

- Jared és én a 10. évadig írtunk alá, majd kell még egy szerződés, ha szeretnék meghosszabbítani. És utána beszélhetünk a többi dologról. De ezt meg kell hagyni nekik. Ezeket bízzuk a felnőttekre.

- Reménykedsz benne, hogy majd esetleg ismét rendezhetsz egy epizódot a sorozatban?

- Talán majd fogok egyet a következő évben. Ez az írókon múlik. A lehetőség adott, de az íróknak kell átírni az egészet, hogy kevesebbet szerepeljek az adott részben, annak érdekében, hogy el tudjam készíteni a dolgokat.

FORRÁS: www.channel4.com

A '67-es Impala titkai

2015.03.01. 18:14, Norbi

Sziasztok! Elkészült a sorozat ikonjává vált Chevrolet Impaláról szóló modulunk. Összeszedtem Nektek néhány érdekességet az autóról, annak sorozatbeli szerepéről, a "színfalak" előtti és mögötti dolgokól egyaránt. A Supernatural menüponton belül is megtalálhatjátok.

A '67-ES IMPALA TITKAI

Boldog Születésnapot Jensen!!

2015.03.01. 12:03, Kitti

Sziasztok!! Jensen Ackles ma ünnepeli a 37. születésnapját, éppen ezért ma vele kapcsolatban hozok nektek új dolgokat. Boldog Szülinapot neki!! Kezdjük is mindjárt egy korábbi interjúval ami tavaly Decemberben jelent meg a 9. évaddal kapcsolatban. 

- Mit tudnál nekünk elmondani az Odaát című sorozat 9. évadjával kapcsolatban?

- Az előző évad végén egy kicsit megbolygattuk a darázfészket és egészen más világ van most, hogy az angyalok közöttünk járnak. Tehát nagy dolog, hogy a testvérek egymást választották a Pokol kapujának bezárása helyett. Úgy gondolom az, hogy egymást választották azt jelenti, hogy többet kell együtt lenniük mint valaha, annak érdekében, hogy kezelni tudják ezt az új területet.

- Ez nagyon erőteljes történet a 9. évadnak...

- Nagyon sok kérdés van, amit me kell válaszolni. Nem tudni, hogy hogyan is reagálnak majd ezek az angyalok. Lehetnek barátok, de ellenégek is. Lehetnek jók vagy rosszak, minezt nem tudjuk addig amíg nem fogllkozunk velük. Érdekes lesz látni, hogy ki az, akiben tényleg megbízhatunk és ki az, akivel vigyáznunk kell. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy a testvéreknek együtt kell maradni és vezetni egymást. 

- Mit gondolsz hogyan fog reagálni Dean azzal kapcsolatban, hogy Castiel ember lett?

- Ez egy jó kérdés. Azt hiszem sokkal nagyobb dolgokkal kell majd foglalkoznia a 9. évad során, Castiel emberré válása egy kicsit a háttérbe szorul majd. Dean így gondolkodik: " Most van nagyobb problémánk - majd megoldjuk később." De ez viszont elég érdekes lesz, mert Castiel nagyon fontos Sam és Dean számára már évek óta -  és most igazából nem tudják felhasználni az angyali képességeit. Ő a vezető a hátsó ülésen. Ha van egy angyal a csapatodban az nagy előnyt jelent, különösen akkor, ha az angyalok itt mászkálnak közöttünk. Érdekes lesz látni a kapcsolatot hogyan halad előre így, hogy nincsenek képességei. Ez mindenkinek nagyon furcsa lesz. Fel kell hívni Catielt ha beszélni akarnak vele és nem imádkozni hozzá, valószínűleg nagyon furcsa lesz.

- A sorozatban láthattuk már többször is, hogy Dean sokkal sebezhetőbb mint azt gondolnánk. Előjön majd ez is ebbn az évadban?

- Amikor az előző évadban Sam végezte a próbákat, akkor az elégggé megterhelő volt volt neki és tehetetlennek érezte magát és bűntudata is volt. Dean úgy érezte, hogy neki kellene mindezt végig csinálnia, neki kellene magát feláldoznia. Azt hiszem Dean nagyon sok bűnt cipel magával és nem tudott ezektől megszabadulni oly módon, hogy segítsen a testvérének és megvédje őt. Most hogy a helyzet egy kicsit oldottabb, Dean egy kicsit vezető lett: "Oké, ezt választottuk és ezt kell megoldani. Lépjünk tovább és találjuk ki együtt a megoldást."

folyt köv.

FORRÁS: www.channel4.com

Új design

2015.02.28. 21:08, Kitti

Hát ezt igazán nem terveztem mára, de elkészült a következő kinézet, ami szerintem elég egyszerű lett és leginkább fehér, barnás és a fekete árnyalatok kaptak főszerepet. Úgy gondoltam, hogy majd később lesz meg az új külső, de aztán elkezdtem valamit alkotni, és hát ez lett belőle. Remélem, hogy mindenkinek tetszik, véleményeket pedig a chatbe várjuk! További szép estét mindenkinek!