KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Mark Sheppard elismerte, hogy Dean aranyos, de tényleg annyira aranyos?

2015.02.17. 04:45, Kitti

Jó reggelt! Már indítjuk is ezt a Keddi napot egy Zap2it cikkel, melyben Mark Sheppard mesél nekünk egy kicsit többet Dean és Crowley kapcsolatáról.

Az Odaát rajongók számára Dean és Crowley kapcsolata túl hamar véget ért a 10. évad második epizódja során, amikor Dean ismét ember lett. Sheppard már hallotta is a panaszkodásokat. Tény, hogy mindig Deanről mesélnek neki. " Mindig csak Dean, Dean, Dean, Dean. Szörnyű. Interjút készítesz Crowleyval és Deanről kérdezel." - mondta Sheppard hamis megvetéssel a Zap2it oldalának. "Igen, aranyos, de tényleg annyira aranyos lenne? Nem tudom." 

A válasz pedig igen, tényleg aranyos. Habár ezt Sheppard is nagyon jól tudja. Amikor viccelődött azért megemlítette, hogy Dean és Crowley kapcsolata szerinte is túl korán véget ért és Crowley hiányolja démon barátját.

"Nagyon érdekes és dinamikus kapcsolatuk volt, amit nagyon jó volt eljátszani. - mondta. "Azt hiszem valamiért szükségük van egymásra, bármit is érezzenek a másik iránt. Van egyfajta szükségesség. Crowley remekül érezte magát és valahol ő is bánja, hogy ilyen hamar vége lett."

Ez a kapcsolat egy kicsit vissza fog térni majd a következő epizódban, ugyanis a Winchester testvérek Crowley segítségét kérték, hogy megtalálhassák Caint és megszabadulhassanak a pecséttől, ami Deanből gyilkoló gépet csinált.

"Crowleynál van a kard és tudja, hogy Dean milyen veszélyes lehet a karddal együtt." - magyarázta. Azonban a dilemmát Cain okozza. Vajon ő sokkal veszélyesebb lehet, ha a kard az ő kezébe kerül?"

Hát ez bizony nehéz kérdés, főleg ha arra gondolunk, hogy Dean milyen könnyen engedett gyilkos ösztöneinek a 10. évad második felében. Az pedig egyértelmű, hogy Crowley inkább egy kicsit a Winchester testvérekkel barátkozik, mint hogy Rowenával foglalkozzon. Ez egy nehéz időszak Crowley számára, azonban egy kis időtöltés Deannel talán felvidíthatja majd.

FORRÁS: zap2it.com

Mark Sheppard: SPOILER a következő epizódhoz

2015.02.16. 20:24, Kitti

Úgy döntöttem, hogy megleplek még benneteket mára egy új Spoileres cikkel, melyben Mark Sheppard, vagyis Crowley mesél nekünk egy kicsit a következő epizódról.

A Pokol királyának kezében van a kard és Mark Sheppard karaktere dönt, hogy végül ki is kapja meg a híres kardot, Dean vagy Cain.

Úgy tűnik, hogy Crowley Dean Winchestert választja a következő epizódban Cain helyett. "Crowley kezében van a kard. Tudja, hogy Dean milyen veszélyes vele és azt is tudja, hogy mire képes a kard segítségével." - mondta Sheppard a zap2it weboldalnak. "Aki a dilemmát okozza, az Cain, vajon ő még veszélyesebb lehet, ha a kard az ő kezébe kerül?"

Miután elhagyta az alkoholt és próbál helyesen étkezni Dean úgy tűnik elég jól megtalálta az arany középutat és gyilkos ösztöneit kordában tudja tartani. Azonban úgy tűnik, hogy ez a nagy igyekezet sem elegendő, amikor Cain gyilkos fegyverét ismételten a kezében tarthatja. 

FORRÁS: enstarz.com

Modulok: Odaát könyvek

2015.02.16. 04:37, Kitti és Norbi

Jó reggelt! Már érkezik is a frissítés, méghozzá egy új modult hoztunk nektek, melyben az Odaát könyvekről kezdtünk el írni egy kicsit bővebben, természetesen a moul még nincs kész, nagyon sokat kell még bővíteni rajta, de addig is érdemes lesz megnézni, hiszen sok új dolgot olvahattok a modulon belül.

SUPERNATURAL KÖNYVEK

Színészek menüpont

2015.02.15. 18:44, Kitti és Norbi

Eddig üres volt, ma azonban nekiláttunk a Színészek menüpont bővítésének. Előkészítettük az alapokat, és már fel is került Jensen Ackles életrajza és sok-sok érdekesség a színésszel kapcsolatban. Érdemes elolvasni. Ma még egy kis moduligazítás vár ránk, leginkább a háttérben fogunk dolgozni, amint elkészül még több modul, azt ki is írjuk nektek.

SZÍNÉSZEK - JENSEN ACKLES

Supernatural bakik

2015.02.15. 12:19, Kitti

Sziasztok! Említettem, hogy mára modulbővítések lesznek, ezt el is kezdtem, méghozzá egy új modult hoztunk létre, mely bemutatja nekünk az első 9 évad összes bakiját. A Supernatural DVD lemezeken mindig megtalálhatóak ezek a felvételek és szerencsére feltöltötték őket nekünk. Összeszedtem őket egy modulba, jó szórakozást hozzá!

BAKIK

SPOILERES CIKK: METATRON VISSZATÉRÉSE

2015.02.14. 20:48, Kitti

Az enstarz.com weboldalon megjelent még egy Spoileres cikk a folytatással kapcsolatban. Ezt hoztam el nektek így estére. Holnap több modul is elkészül majd, nagyon sok érdekességet szeretnék nektek hozni. Most pedig nézzük a cikket.

Metatron visszatér a 18. epizódban. Az angyalok bunkó királya Metatron a Mennyek börtönében ücsörög, azonban úgy tűnik, hogy Castiel másodjára is szabadon engedi Dean gyilkosát.

"Azt hiszem rossz ötlet volt felvenni ezt az autóstoppost" - írta Misha egy kép alá, amit Twitteren osztott meg velünk. A képen Curtis Armstronggal látható Cas autójában.

Amikor legutóbb szabadon engedte Dean majdnem végzett vele, Cas nem túl nagy örömére. Az idősebbik Winchester próbálja visszatartani a pecsét erejét, azonban kétséges, hogy Dean angyal barátja mégegyszer elköveti majd ezt a hibát.

Habár még mindig Metatron tudná a megoldást Cain pecsétjére. Metatron már adott egy kis segítséget a fiúknak és egyértelmű, hogy tudja a megoldást.

Amíg a 18. epizódra várunk, a következő heti epizódban találkozhatnak a rajongók Cainnal.

FORRÁS: enstarz.com

Modulok: Epizódok

2015.02.14. 04:49, Kitti és Norbi

Jó reggelt! Ahogy említettem nektek, a hétvégén a tartalmat próbáljuk meg kibővíteni, ezt el is kezdtük gyorsan, ugyanis az Epizódok modulon belül az első évad 2. epizódjának modulját készítettük el. Legalábbis az alap megvan, ez majd a későbbiek során tovább fog bővülni természetesen. Elolvashattok néhány alap adatot az epizóddal kapcsolatban, bakikat, érdekességeket, illetve megtaláljátok, hogy milyen zeneszámok is szóltak az adott epizódon belül. Délután felé pedig érkezik a többi frissítés.

1. ÉVAD 2. RÉSZ: FENEVAD