KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  18. rész - Bring'em Back Alive
Hol? The CW
Mikor? 2017. Április 12. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Lucifer átveszi a Mennyek irányítását, azonban nem minden teljesen a terv szerint alakul, elkeserítve ezzel Jo-t. Sam és Castiel meglepődnek Gabriel visszatérésén. Dean egy lépéssel közelebb kerül, hogy megtalálja Maryt és Jack-t.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

EOnline cikk: Crowley anyukájának története nem fog jó véget érni

2015.02.18. 04:44, Kitti

Jó reggelt! Megjelent tegnap egy cikk az Eonline weboldalon, amiben szintén Mark Sheppard nyilatkozik nekünk a 10. évaddal kapcsolatosan. 

Később pedig érkeznek a modulfrissítések is.

Ki gondolta volna, hogy valaha is találkozhatunk majd Crowley anyukájával a Supernaturalben? Ha ezt megmondtad volna az 5. vagy a 7. évadban, vagy akár a 10. évad elején, akkor csalónak hívtunk volna. Íme Rowena a pokol királyának édesanyja, aki visszatért a halálból, csak azért, hogy csináljon valamit...

Nem tudjuk mi lesz ennek a vége, de Sheppard elárulta: "Ő egy boszorkány, és sosincs jó vége, a boszorkányos dolgoknak."

Sheppard örömmel látta a forgatókönyvben, hogy ebben az évadban megismerjük Crowley anyukáját.

"Úgy gondolom, hogy lenyűgöző, hiszen a szülőkkel való kapcsolat mindig dinamikus." Mondta Sheppard az E!News-nak. " Ők azok az emberek, akik telepítették a gombokat és nagyon jól tudják hogyan nyomják meg. Crowley problémája az, hogy itt Fergus anyukájáról van szó, és sosem ismeri el, hogy ő Fergus, ha ennek így van értelme. Ő nem igazán Crowley anyukája, de így is nagy hatással van rá."

Ugyanúgy ahogy a rajongókat is, Sheppardot is nagyon meglepte, hogy Rowena lesz Crowley anyukája.

"Amikor először hallottam a történetről, úgy gondoltam ez elég különös lesz." - mondta Sheppard. "Aztán pedig kíváncsi lettem, hogy mit is lehet ebből kihozni. Ruth fantasztikus. És már nagyon rég hallgathattunk boszorkány fia vicceket. Crowley anyukája elég ijesztő, és a Supernatural rajongók jól tudják, hogy sosincs jó vége a boszorkányos dolgoknak."

Nagyon nehéz és egyben lenyűgöző látni, ahogy Rowena megpróbálja manipulálni fiát, hiszen Crowley a sebezhetetlen gazember a CW sorozatában.

"Crowley nagyon is jól tudja, hogy manipulálják." - árulta el Sheppard. "Nagyon is jól tudja, hogy mi folyik körülötte. Viszont most nagyon sok dologgal kell foglalkoznia, ott van Dean ügye, és természetesen Cain visszatérése is, ami azért elég nagy dolog. Nála van a kard is. Nagyon sok minden zajlik most körülötte, és Crowley nem igazán foglalkozik azzal, hogy az anyukája ki is valójában.

De hogy lehet Crowley ennyire érzékeny Rowena manipulációjára, ha nem fejezték be a próbákat a templomban?

"A 8. évad végén, mindenképp megjelent nála az ember." - mondta Sheppard. "Az emberi tapasztalatok, hívhatjuk így. Ezek olyan dolgok, amikről Crowley azt gondolta, hogy tudja kezelni. Van benne a halhatatlanság és az érinthetetlenség, ami mindig jelen van nála. De sosem lehet tudni!"

Mi lehet Rowena célja a fiával?

"Most még nem mondhatok el semmit!" - mondta Sheppard nevetve. "Hamarosan megtudhatjuk majd, hogy mi Rowena célja és mit akar elérni. Akár illenek Crowley terveihez, vagy akár Crowley emberségével van kapcsolatba, még sebezhetővé téve őt, hogy Rowena elérje a végső vágyait, ezt majd láthatjuk kibontakozni."

A következő epizódban láthatjuk, hogy Crowley segít majd a Winchester testvéreknek, és ezzel Rowena nem ért egyet. 

"Crowley mindig azt csinálja amit akar." - mondta Sheppard. "És most, hogy a Deannel való kapcsolatomnak vége lett, a Winchester testvérek a segítségemet kérik Cain ügyével kapcsolatban. Nem hiszem, hogy Rowena napirendjén volt Dean és Crowley kapcsolata, de azt hiszem ez egy megoldatlan kérdés  marad neki."

FORRÁS: uk.eonline.com

Mark Sheppard elismerte, hogy Dean aranyos, de tényleg annyira aranyos?

2015.02.17. 04:45, Kitti

Jó reggelt! Már indítjuk is ezt a Keddi napot egy Zap2it cikkel, melyben Mark Sheppard mesél nekünk egy kicsit többet Dean és Crowley kapcsolatáról.

Az Odaát rajongók számára Dean és Crowley kapcsolata túl hamar véget ért a 10. évad második epizódja során, amikor Dean ismét ember lett. Sheppard már hallotta is a panaszkodásokat. Tény, hogy mindig Deanről mesélnek neki. " Mindig csak Dean, Dean, Dean, Dean. Szörnyű. Interjút készítesz Crowleyval és Deanről kérdezel." - mondta Sheppard hamis megvetéssel a Zap2it oldalának. "Igen, aranyos, de tényleg annyira aranyos lenne? Nem tudom." 

A válasz pedig igen, tényleg aranyos. Habár ezt Sheppard is nagyon jól tudja. Amikor viccelődött azért megemlítette, hogy Dean és Crowley kapcsolata szerinte is túl korán véget ért és Crowley hiányolja démon barátját.

"Nagyon érdekes és dinamikus kapcsolatuk volt, amit nagyon jó volt eljátszani. - mondta. "Azt hiszem valamiért szükségük van egymásra, bármit is érezzenek a másik iránt. Van egyfajta szükségesség. Crowley remekül érezte magát és valahol ő is bánja, hogy ilyen hamar vége lett."

Ez a kapcsolat egy kicsit vissza fog térni majd a következő epizódban, ugyanis a Winchester testvérek Crowley segítségét kérték, hogy megtalálhassák Caint és megszabadulhassanak a pecséttől, ami Deanből gyilkoló gépet csinált.

"Crowleynál van a kard és tudja, hogy Dean milyen veszélyes lehet a karddal együtt." - magyarázta. Azonban a dilemmát Cain okozza. Vajon ő sokkal veszélyesebb lehet, ha a kard az ő kezébe kerül?"

Hát ez bizony nehéz kérdés, főleg ha arra gondolunk, hogy Dean milyen könnyen engedett gyilkos ösztöneinek a 10. évad második felében. Az pedig egyértelmű, hogy Crowley inkább egy kicsit a Winchester testvérekkel barátkozik, mint hogy Rowenával foglalkozzon. Ez egy nehéz időszak Crowley számára, azonban egy kis időtöltés Deannel talán felvidíthatja majd.

FORRÁS: zap2it.com

Mark Sheppard: SPOILER a következő epizódhoz

2015.02.16. 20:24, Kitti

Úgy döntöttem, hogy megleplek még benneteket mára egy új Spoileres cikkel, melyben Mark Sheppard, vagyis Crowley mesél nekünk egy kicsit a következő epizódról.

A Pokol királyának kezében van a kard és Mark Sheppard karaktere dönt, hogy végül ki is kapja meg a híres kardot, Dean vagy Cain.

Úgy tűnik, hogy Crowley Dean Winchestert választja a következő epizódban Cain helyett. "Crowley kezében van a kard. Tudja, hogy Dean milyen veszélyes vele és azt is tudja, hogy mire képes a kard segítségével." - mondta Sheppard a zap2it weboldalnak. "Aki a dilemmát okozza, az Cain, vajon ő még veszélyesebb lehet, ha a kard az ő kezébe kerül?"

Miután elhagyta az alkoholt és próbál helyesen étkezni Dean úgy tűnik elég jól megtalálta az arany középutat és gyilkos ösztöneit kordában tudja tartani. Azonban úgy tűnik, hogy ez a nagy igyekezet sem elegendő, amikor Cain gyilkos fegyverét ismételten a kezében tarthatja. 

FORRÁS: enstarz.com

Modulok: Odaát könyvek

2015.02.16. 04:37, Kitti és Norbi

Jó reggelt! Már érkezik is a frissítés, méghozzá egy új modult hoztunk nektek, melyben az Odaát könyvekről kezdtünk el írni egy kicsit bővebben, természetesen a moul még nincs kész, nagyon sokat kell még bővíteni rajta, de addig is érdemes lesz megnézni, hiszen sok új dolgot olvahattok a modulon belül.

SUPERNATURAL KÖNYVEK

Színészek menüpont

2015.02.15. 18:44, Kitti és Norbi

Eddig üres volt, ma azonban nekiláttunk a Színészek menüpont bővítésének. Előkészítettük az alapokat, és már fel is került Jensen Ackles életrajza és sok-sok érdekesség a színésszel kapcsolatban. Érdemes elolvasni. Ma még egy kis moduligazítás vár ránk, leginkább a háttérben fogunk dolgozni, amint elkészül még több modul, azt ki is írjuk nektek.

SZÍNÉSZEK - JENSEN ACKLES

Supernatural bakik

2015.02.15. 12:19, Kitti

Sziasztok! Említettem, hogy mára modulbővítések lesznek, ezt el is kezdtem, méghozzá egy új modult hoztunk létre, mely bemutatja nekünk az első 9 évad összes bakiját. A Supernatural DVD lemezeken mindig megtalálhatóak ezek a felvételek és szerencsére feltöltötték őket nekünk. Összeszedtem őket egy modulba, jó szórakozást hozzá!

BAKIK

SPOILERES CIKK: METATRON VISSZATÉRÉSE

2015.02.14. 20:48, Kitti

Az enstarz.com weboldalon megjelent még egy Spoileres cikk a folytatással kapcsolatban. Ezt hoztam el nektek így estére. Holnap több modul is elkészül majd, nagyon sok érdekességet szeretnék nektek hozni. Most pedig nézzük a cikket.

Metatron visszatér a 18. epizódban. Az angyalok bunkó királya Metatron a Mennyek börtönében ücsörög, azonban úgy tűnik, hogy Castiel másodjára is szabadon engedi Dean gyilkosát.

"Azt hiszem rossz ötlet volt felvenni ezt az autóstoppost" - írta Misha egy kép alá, amit Twitteren osztott meg velünk. A képen Curtis Armstronggal látható Cas autójában.

Amikor legutóbb szabadon engedte Dean majdnem végzett vele, Cas nem túl nagy örömére. Az idősebbik Winchester próbálja visszatartani a pecsét erejét, azonban kétséges, hogy Dean angyal barátja mégegyszer elköveti majd ezt a hibát.

Habár még mindig Metatron tudná a megoldást Cain pecsétjére. Metatron már adott egy kis segítséget a fiúknak és egyértelmű, hogy tudja a megoldást.

Amíg a 18. epizódra várunk, a következő heti epizódban találkozhatnak a rajongók Cainnal.

FORRÁS: enstarz.com

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!