KÖVETKEZŐ EPIZÓD

12. évad  21. rész - The Future
Hol? The CW
Mikor? 2017. Május 11. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Mary Vs Tony Bevell. Sam és Dean megtudják, hogy vadászok halnak meg az országban különös 'balesetekben'. Úgy döntenek az lesz a legjobb, ha ellenőrzik, hogy Mary is biztonságban van-e. Ez idő alatt Toni is visszatér, és találkozik Maryvel...

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: Floo&Fanni
SZABAD: 0/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

12x22 / 12x23 - Promo

2017.05.12. 03:08, Niki
Címkék: promo

Sziasztok! Már meg is érkezett az utolsó két rész, vagyis a jövőheti dupla finálé előzetese. Izgalmas dolgok várnak ránk a végjátékban. :)

12x21 jelenet

2017.05.10. 21:02, Kitti
Címkék: videó Jelenet

Sziasztok!! Már kaptunk is egy új jelenetet a következő epizódból. A fiúk Maryt keresik nagy erőkkel, azonban nem sikerül a nyomára találni. Dean felhívja Ketcht, a férfi természetesen azt hazudja, hogy nem látta Maryt már több mint egy hete, a fiúk persze rögtön rájönnek, hogy ez nem igaz....

INTERJÚ DAVID HAYDN-JONESSZAL

2017.05.08. 04:46, Kitti
Címkék: Interjú

Sziasztok!! Mivel elég sok új hír és interjú van mostanában, hiszen ezerrel haladunk a finálé felé, még nem sikerült befejezni a a David Haydn-Jones interjú fordítását. Erre azonban most szeretném rászánni az időt. Sajnos az eredeti oldal nem elérhető, ahol az interjú megtalálható volt, de azért belinkelem nektek a forrást. Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

Riporter: Léthattuk, ahogy Ketch megölte Micket, ő volt az egyedüli ember, akinek volt némi befolyása a karakteredre az Egyetemesek közül.  Mit gondolsz, mit jelent ez majd Ketch számára, ahogy a sorozat halad előre?

David: Egy kicsit nem értke veled egyet. Mick Ketch főnöke volt, de ha egy kicsit visszatekintünk a kapcsolatukra, akkor láthatjuk, hogy nem voltak annyira jóban, sőt Ketch egy kicsit elutasító volt Daviesszel szemben.

Fél és tiszteli a titokzatos és gonosz mostohát, Dr Hesst, sé természetesen a rejtélyes idős embert Londonban.

Riporter: A sorozat során láthattuk, hogy Ketch különféle fegyvereket használ. Ezekből a lenyűgöző fegyverekből van bármi is, amit tudnánk hasznosítani a való életben?

David: Elnézést kérek a fantáziám miatt, de a bevezető jelenetben használt gránátvető hasznos lehetne a Los Angeles-i 405-ös autópályán nagy forgalomban.

Riporter: Volt egy vicces pillanat a 14. epizód során, amikor Ketch épp whiskyt iszogatott Deannel egy vámpírvadászat előtt. Úgy tűnt, hogy Ketch nem  annyira tiszteli a fiúkat mint Maryt. Változott ez egy kicsit azóta, hogy velük kellett dolgoznia?

David: Nem hiszem, hogy nem tisztelné a képességeiket és a tehetségüket, csak nem szereti az egyértelműség hiányát, és a dogma általános hiányosságát az amerikai vadászok módszerében.

Szerettem azt a jelenetet, ahol iszogattak. Csak két gyilkos volt, akik felfedezték a hős és az antagonista közötti árnyalatnyi különbséget.

FORRÁS: monstersandcritics.com 

12x21 képek

2017.05.07. 11:39, Kitti
Címkék: Képek 12x21

Sziasztok!! Már meg is érkeztek a képek, amelyek a következő, vagyis a 21. epizódhoz tartoznak. A képeket nagyobb méretben megtekinthetitek a Galériában a kis képekre kattintva. Szuper és izgalmas epizód érkezik majd, ezt láthatjuk a képek alapján is.

   

12x20 - Linkek

2017.05.05. 21:24, Niki
Címkék: Linkek

Sziasztok! Itt vannak a huszadik részhez tartozó linkek. Mindenkinek jó szórakozást! :)

12. évad 20. rész Online Magyar felirat  - Angol felirat

12x21 - Promo

2017.05.05. 10:36, Niki
Címkék: Promo

Sziasztok! Itt van a következő epizód előzetese.

12x20 - Jelenet

2017.05.03. 21:47, Niki
Címkék: Jelenet

Sziasztok! Már kaptunk is egy jelenetet a következő epizódból.