KÖVETKEZŐ EPIZÓD

12. évad  21. rész - The Future
Hol? The CW
Mikor? 2017. Május 11. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Mary Vs Tony Bevell. Sam és Dean megtudják, hogy vadászok halnak meg az országban különös 'balesetekben'. Úgy döntenek az lesz a legjobb, ha ellenőrzik, hogy Mary is biztonságban van-e. Ez idő alatt Toni is visszatér, és találkozik Maryvel...

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: Floo&Fanni
SZABAD: 0/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

Interjú Jensennel

2017.05.30. 15:29, Kitti

Sziasztok!! Elnézést, de eléggé le vagyok maradva a frissítésekkel, tudom. Ne aggódjatok Június 12-től minden visszatér a régi kerékvágásba és rendszeresek lesznek a frissítések. Már itt is egy új interjú Jensennel, melyen arról kérdezik, hogy mit is várhatunk a folytatásban. Jensen természetesen elmondja, hogy semmit sem tud, a nyár folyamán lesz egy találkozó, ahol majd megtudják mit is várhatunk a folytatásban.

Jensen mesél egy kicsit arról, hogy milyen is Jareddel együtt dolgozni. Elmeséli, hogy mennyire jól kijönnek egymással a valóságban, hiszen a gyerekeik is barátok, a feleségeik is jóban vannak és ez nagyon ritka ebben a szakmában, így szerencsésnek érzi magát.

CW Upfronts 2017

2017.05.20. 14:29, Kitti
Címkék: Videó Jared Jensen

Sziasztok!! Kaptunk néhány felvételt a CW Upfronts rendezvényről, melyen láthatjuk, ahogy a fiúk megérkeznek az eseményre.

12x22-23 - Linkek

2017.05.19. 16:38, Niki
Címkék: Linkek

Sziasztok! Hát igen, elérkezett ez a pillanat is, beköszöntött a Hellatus. A hosszú nyár előtt nem akármilyen dupla fináléval búcsúztak a fiúk. Mindenkinek jó szórakozást! :)

12. évad 22. rész Online Magyar felirat  - Angol felirat

12. évad 23. rész Online Magyar felirat  - Angol felirat

12x22 - Jelenet

2017.05.19. 00:38, Niki
Címkék: jelenet

Sziasztok! Hamarosan elérkezik a vég, kezdődik a két órás finálé. Ebben a jelenetben láthatjuk, hogy már a szezonzáró első felében sem lesz egyszerű dolga a fiúknak. Hát még ami aztán vár rájuk...

Scooby Dooby Doo, where are you?

2017.05.19. 00:26, Niki
Címkék: 13 évad

Sziasztok! A mai napon lezajlott a CW Upfronts eseménye és kiderült, hogy kedvenc sorozatunk ősszel is ugyanúgy csütörtökön jelentkezik majd, mint most. A másik érdekesség, hogy a jelen lévő Jensen és Jared elejtettek némi információ morzsát azt illetően, hogy a következő szezonban várható egy... crossover, méghozzá a Scooby Dooval. Az EW pedig meg is erősítette, hogy valóban lesz ilyen epizód, nem pedig csak viccelődtek a fiúk.

12x22 és 12x23 képek

2017.05.16. 11:00, Kitti
Címkék: Képek Finálé

Sziasztok!! Már kaptunk is néhány képet a fináléhoz, és ezeket töltöttem fel a Galériába. Mivel dupla epizódról van szó, ezért én is egy mappába töltöttem fel a képeket nektek. Nagyon izgalmasnak tűnik már a képek alapján is.

   

Finálé promó

2017.05.13. 21:07, Kitti
Címkék: Videó Finálé

Sziasztok!! Nagy erőkkel érkezik a finálé, és egy elég izgalmas dupla epizód érkezik a következő héten. Íme itt egy új rövid, de annál tartalmasabb videó a következő epizódokból.