KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  2. rész - The Rising Sun
Hol? The CW
Mikor? 2017. Október 19. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: Sam és Dean elkezdik felfedezni, hogy mire is képes Jack ereje. Donatello váratlan látogatása ráébreszti a Winchester fiókat arra, hogy Jacknek nagyobb védelemre lesz szüksége mint amit a fiúk biztosítani tudnak. Egy új rosszfiú igyekszik megkaparintani a Pokol Királyának trónját, most hogy Lucifer már nincs a képben, igyekszik majd Jacket az ő oldalára állítani.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Nikrécia
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HÍREK

13x02 Promo

2017.10.13. 03:47, Niki
Címkék: 13x02 promo

Sziasztok! Már meg is érkezett a második rész előzetese.

Sneak Peek - 13x01

2017.10.12. 20:25, Niki
Címkék: 13x01

Sziasztok! Érkezett egy jelenet a nyitóepizódból.

13. évad új promó

2017.10.08. 11:12, Kitti
Címkék: promó 13 évad

Megjelent még egy promóciós videó a 13. évadhoz az elmúlt napokban, és hát azt kell mondanom úgy érzem nem fogunk csalódni most sem a folytatásban. Nézzétek meg, nagyon izgalmas és érdemes várni a következő hetet!

Lucky Number from Shaving People Punting Things on Vimeo.

Jensen a Kelly&Ryan showban

2017.10.08. 11:02, Kitti
Címkék: Jensen Ackles

Sziasztok!! Jensen szerepelt a Kelly & Ryan című talkshowban, erről kaptunk egy rövid videót. Jensen mesél nekünk az interjúban egy kicsit családjáról, mutatnak képeket a gyerekekről is és természetesen mesél nekünk az Odaátról is, hiszen a következő héten érkezik a 13. évad! Mesél nekünk arról is, hogy elég sokat kell utaznia, hiszen ő Austinban lakik, viszont a sorozatot Vancouverben forgatják, így nincs könnyű dolga.

Michael visszatér

2017.10.05. 00:21, Niki
Címkék: szereplők

Sziasztok! Csatlakozott a Supernatural stábjához Christian Keyes, aki az alternatív univerzum Michael arkangyalát játsza majd. Ez a Michael nagyon más lesz, mint az, akitől az ötödik évad végén búcsút vettünk. Ebben a világban megnyerte a Luciferrel vívott csatát és azóta afféle Dzsingisz kánként uralkodik. Mindent elért, amit lehetett, megnyerte a háborút és elfoglalt egy teljes világot. Úgy néz ki, nehéz pillanatok várnak Luciferre az "új környezetében", de talán kedvenc vadászaink is kezdhetnek aggódni, nehogy megint meggyűljön a bajuk a Nagytesóval is.

13x01 képek és ismertető

2017.10.01. 18:51, Kitti

Már érkeznek is a 13. évad első részéhez tartozó képek, melyek felkerültek a Galériába és a kis képekre kattintva tekinthetitek meg őket. Valamint megkaptuk a részhez tartozó rövid ismertetőt is. Jó szórakozást mindenkinek!

   

13x01 - Lost and Found: A 13. évad pontosan ott folytatódik, ahol az előző évad befejeződött. Samnek és Deannek össze kell szednie magát az anyukájuk elvesztése, Crowley eltűnése és Castiel szívszorító halála után. Jack megszületése után a Winchester fiúknak eltérő véleménye van arról, hogy mit is kezdjenek a Nephilimmel. Marynek pedig meg kell tanulnia hogyan is éljen túl egy Luciferrel közös, apokaliptikus világban.

J2 és Jeffrey Dean Morgen Panel

2017.10.01. 17:37, Kitti

Sziasztok!! Elnézést, de nem tudtam jelentekezni, ugyanis elutaztam Olaszországba néhány napra. Ki az aki már nagyon várja a következő évadot? Én bizony már nagyon várom és teljesen felkészültem. A napokban megjelent egy Convention Panel videó, melyen Jared, Jensen és Jeffrey látható, a rajongók pedig tőlük kérdezhetnek. Jó szórakozást mindenkinek!