KÖVETKEZŐ EPIZÓD

13. évad  7. rész - War of the Worlds
Hol? The CW
Mikor? 2017. November 23. - 21:00 >> ELŐZETES

Ismertető: A harc folytatódik Jack megtalálásáért. Dean és Sam továbbra is Jacket keresik, Asmodeussal, aki forró nyomon van, miközben egy ismerős ellenségbe botlanak. Lucifer kiszabadul Michael fogságából és talál magának egy szövetségest.

 
CHAT

 
JOGNYILATKOZAT

supernaturalwebsite.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!

 
WEBOLDAL

Főszerkesztő: Kitti 
Társszerkesztők: Niki és Esther
Nyitás: 2015. Február 04.
Téma: Supernatural - Odaát
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio 
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezzük!
FACEBOOK - TWITTER

Figyelem! Az oldalon minden saját írás, vagy saját fordítás! Tilos a másolás! Ez egy non-profit rajongói oldal, mely nem áll kapcsolatban a sorozat szereplőivel vagy annak készítőivel.

 
ELIT WEBSITES

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 1/9
FELTÉTELEK

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK

Kellemes ünnepeket!!

2017.12.29. 14:45, Kitti
Címkék: Ünnepek
http://supernaturalwebsite.gportal.hu/portal/supernaturalwebsite/image/gallery/1512463327_13.jpg

Sziasztok!! Elnézést kérek, de eléggé meg voltam/vagyok fázva az elmúlt napokban és nem tudtam jelentkezni. De ezúton is szeretnék mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánni remélem, hogy jól telik mindenkinek és már készültök a szilveszterre. Nem sok újdonság jelent meg a fiúkról és a sorozatról sem, az ünnepek miatt minden lecsendesedett egy kicsit, azonban a Shaving People Punting things ismét meglepett minket egy kis videóval, csak hogy ne maradjunk Odaát nélkül addig sem. Jó szórakozást hozzá!